My week in pictures #7

Het is alweer eventjes geleden, maar daar ben ik weer met een My week in pictures! Dit keer weer enorm veel selfies, woon inspiratie, creativiteit en nog veel meer. Benieuwd wat ik allemaal heb gedaan in de afgelopen weken? Scroll dan snel naar beneden en veel plezier met het bekijken van de foto’s!

Deze foto is gemaakt toen wij een weekendje weggingen naar Roggel. Wat was het een gezellig weekendje met z’n alle.

Altijd handig wanneer je product foto’s moet maken en je moeder altijd plantjes en leuke accessoires heeft. Mijn nichtjes Merel en Julia kwamen samen met mij knutselen aan de grote tafel. Daarna heb ik een flink stuk gelopen en ging ik als een gek beginnen aan mijn blog artikelen.

Mijn moeder had heerlijke gezonde granola gemaakt. Dit gebruik ik om de dag op mijn griekse yoghurt. De dag daarna heb ik heerlijk samen met mijn nichtje Merel aan mijn bullet journal gewerkt, s’avonds ben ik nog wezen hardlopen. De dag daarna ben ik ziekenhuis geweest voor mijn blaas.. ik krijg over een paar weken bekken therapie maar op dit moment zaten ze vol. Hopelijk ben ik dan van mijn pijn af die nu onderdrukt wordt door pillen voor blaaskrampen.

Na weken kon ik eindelijk mijn iPhone X weer ophalen. Er zat een vlek in mijn camera en iedere keer liepen mijn apps vast. En toen kon ik ook direct mijn apple watch weer opnieuw gaan instellen. Bekijk hier de case en het bandje. Ik maakte een gezonde thee van citroen, limoen en gember. Daarna ging ik een video opnemen voor mijn glitter doek.

Met mijn vriend ging ik een moodboard maken op interieurgebied. Mijn vriend had er niet zo’n zin in, dat is misschien ook een beetje van zijn bord af te lezen (de rechter heeft Marc gemaakt haha). De inspiratie aan de rechterkant vinden we enorm tof! Groen en dan met industriële meubelen en cognac.

Toen was het tijd om met mijn vriendinnetje Doris, Aldwin en Marc uiteten te gaan. We zijn bij een heerlijke tent geweest in Utrecht. Hier wil ik zeker nog een keer terug. Hier komt ook nog een artikel over. We gingen in ieder geval rollend naar huis. Het was een hele gezellige avond!

Ik heb een heerlijke roze trui besteld op Aliexpress, ik combineer deze met mijn leather look broek en stoere kisten. Verder heb ik ook hummus geprobeerd te maken met avocado, maar de smaak van avocado vind ik zo muffig, hier kan ik echt niet aanwennen. Wat is jouw favoriete hummus recept? Deel die a.u.b. even hieronder. Verder werkte die avond mijn lightroom niet, de reserve kopie van mijn Iphone X was niet meer bruikbaar dus het verliep niet zo soepel allemaal.

Toen was het tijd voor een nieuwe video, ik at op mijn werk mozzarella met tomaatjes en basilicum. Het weekend gingen we naar Marc z’n vrienden in Haarlem. Het was een gezellig avondje met Roan, Danik, Mariska, Bart, Pascal, Michel, Brenda en Leroy. Ook kreeg ik van Brenda een leuk geld portemonneetje uit Thailand. Zij zijn namelijk op wereldreis geweest, ze liet ook echt prachtige foto’s zien. JALOERS!

De week daarna ging ik samen met mijn vriend uiteten bij een sushi restaurant in Utrecht. Dit was ook echt enorm smakelijk, ze waren wel enorm groot trouwens. Hierdoor kan je gewoon de komende minuten niet praten haha. Je had hier ook een enorme toetjes afdeling met een chocolade fontein.

Het is heerlijk weer voor kolletjes, inmiddels heb ik al aardig wat kolletjes gespaard dit jaar. Deze kocht ik bij een zaakje in Gorinchem. Ook kwam ik hele toffe leren schoenen tegen bij de van Haren. Maar mijn vriend en ik moeten even zoveel mogelijk sparen op dit moment.

Toen moest ik vrijdag een dagje alleen werken op kantoor. De dag was eigenlijk heel snel voorbij. Ook ging ik nog even met mijn nichtje merel en moeder naar de Action in Arkel. Ook had ik het haar van mijn nichtje gedaan. Ze was er enorm blij mee.

Toen gingen ik, mijn moeder en zus richting het Alexandrium in Rotterdam. Wat is het hier groot zeg! Casa is echt een fantastische winkel voor accessoires en kleine meubelen. Hier kom ik sowieso nog terug. Ook trakteerde ik nog op een ijsje, heerlijk!

Afgelopen vrijdag mocht ik Naomi opmaken en ook haar moeder en zusje. Ze wilde vol glam gaan en dat heb ik voor ze gefixed. Ze straalde alle drie van oor tot oor. Het licht was alleen heel slecht, maar ik wilde toch even deze foto delen. Verder gingen ik en mijn moeder nog even bij van Vliet kijken in Arkel. Helaas hadden ze niet echt toffe meubelen behalve deze bank. Toch twijfel ik nog steeds tussen groen en cognac.

Gisteren heb ik heerlijk genoten van de zon in mijn pauze. Ook kwam mijn nichtje merel gisteren bij ons logeren. We hebben er weer een gezellig avondje van gemaakt. Nu ga ik heerlijk knutselen aan mijn bullet journal. Bekijk ook even mijn laatste foto op mijn Instagram, klik hier.

Share:

22 Reacties

 1. 1 maart 2019 / 23:04

  Ohhh die sushi ziet er zo lekker uit 😍 Die toetjesafdeling klinkt ook wel heeeel interessant, haha

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   3 maart 2019 / 23:09

   haha die was ook heel interessant alleen ik kon er echt niet meer bij proppen, we gingen al rollend terug naar onze auto.

 2. 2 maart 2019 / 01:20

  Super leuke foto’s!! 🙂 Wel minder van de pijn in je blaas. Hopelijk gaat dat gauw beter.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   3 maart 2019 / 23:09

   Ik hoop het ook Maaike, het is zo’n vreselijk gevoel..

 3. 2 maart 2019 / 10:49

  Ik vind dit altijd zo leuk om te zien! En die sushi zo lekker.😍
  X Robin

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   3 maart 2019 / 23:10

   Ah zo lief thanks Robin 🙂 Xx fijne week verder

 4. 2 maart 2019 / 11:47

  Heerlijk, sushi! En leuke schoenen van van Haren, ik slaag daar tegenwoordig altijd!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   3 maart 2019 / 23:11

   Van Haren is inderdaad echt een top winkel! Voor mannen hebben ze tegenwoordig ook heel veel leuks

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   3 maart 2019 / 23:09

   Ah thanks Mariska! Ja, hij is tof he!? Fijne week verder Xx

 5. 3 maart 2019 / 10:10

  Wat een tof moodboard en ook echt een toffe bank! Ik ben benieuwd waar jullie uiteindelijk voor zullen gaan 🙂 Wat rot om te horen dat je last hebt van blaaskrampen! Hopelijk voel je je snel een stuk beter en kunnen de artsen je goed behandelen.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   3 maart 2019 / 23:10

   Thanks Romy voor je comment. Ja, op dit moment twijfelen we enorm tussen cognac of groen haha. Ja, het heeft weken lang zoveel pijn gedaan dat ik er gewoon rare aanvallen van kreeg, met de meest vervelende bijwerkingen. <3 ik hoop het ook!

 6. 3 maart 2019 / 19:13

  Haha, moest lachen om het moodboard van je vriend. Wel een super slim idee! Ik ga deze zomer samenwonen en ik probeer nu ook al te peilen of onze stijlen een beetje bij elkaar passen als we bijv. langs woonwinkels lopen. Maar ik denk dat Pinterest hier ook wel een goede voor is!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   3 maart 2019 / 23:08

   haha die was ook hilarisch, ik was enorm gefocust op mijn moodboard en toen mijn vriend die van hem omdraaide lag ik echt helemaal dubbel. Maar zo kom je er wel achter dat we best wel op een lijn zitten, dus dat is al enorm fijn! Pinterest is echt fantastisch, je kan altijd mijn house inspiration map bekijken of volgen 🙂

 7. 4 maart 2019 / 17:19

  Wat leuk dat jij je en vriend een moodboard hebben gemaakt à la VTwonen! Leuk zo’n overzicht en jeetje wat heb je veel gedaan in een week! Hoop dat het snel beter gaat je met blaas!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   4 maart 2019 / 20:07

   haha mooi geprobeerd he! Dankjewel Inge, dit is niet van een week hoor.. zoals in het artikel te lezen is was ik weer een paar weken vergeten te uploaden, oeps.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   6 maart 2019 / 10:00

   Ah leuk om te weten dankjewel!

 8. 5 maart 2019 / 12:56

  Superleuke foto’s, echt keitof om te lezen! Zo grappig, Marc zijn moodboard. Zo zou mijn vriend Nikola het ook doen haha

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   6 maart 2019 / 10:00

   haha ach hij deed inderdaad zijn best haha! <3

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   14 maart 2019 / 20:00

   Dankjewel Heidi 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.