Ik maak mijn eerste snailmail

In dit artikel en video ga ik jullie mijn eerste snailmail laten zien. Natuurlijk ben ik super benieuwd wat jullie van dit concept vinden. Vroeger had je een penvriend(in) en je schreef enorm lange brieven naar hem of haar. Dit concept is dus een beetje aangepast, ik denk dat wanneer je creatief bent en je ook gek bent op bullet journaling dat je dit ook zeker kan waarderen.

Zoals je hierboven kan zien is dit mijn creatie. Ik ben een beetje in de vintage sfeer gebleven, maar het eind resultaat mag er zeker zijn. Ondertussen ging ook nog bijna mijn snailmail in rook op. Bekijk dan even in de video haha. Verder ben ik echt enorm tevreden. Vooral de wax stamps geven een extra tof effect op zo’n envelop.

Alle items staan trouwens in de beschrijving van mijn video.

Mijn youtube video //

Wil jij je abonneren op mijn creatieve youtube kanaal? Klik dan hier. Laat een reactie achter en doe een duimpje omhoog als je het een toffe video vind. Ondertussen heb ik er dus weer een nieuwe hobby bij, oeps. Ondertussen heb ik ook al zes snailmails ontvangen! Dit is natuurlijk onwijs tof, ook krijg ik nog een snailmail uit het buitenland… hier kijk ik ook enorm naar uit.

Wat is jouw gedachte bij snailmail?

Laat dat even hieronder weten. Ik vind het in ieder geval een tof concept. Ook lijkt het me leuk dat meer mensen zich bezig gaan houden met creatieve hobby’s. Als ik eenmaal bezig ben met mijn bulletjournal of met een snailmail dan kijk ik echt uren niet op mijn mobiel. Hoe heerlijk is dat?

Ik ga nu in ieder geval nog even een boek lezen en dan nog even mediteren. Vandaag was in ieder geval een zeer leuke dag.

Share:

3 Reacties

 1. 9 maart 2019 / 07:52

  Wat leuk zeg ik kende het helemaal niet.:)
  X Robin

 2. 11 maart 2019 / 11:14

  Super leuk idee! Ik ben ook altijd aan het knutselen. Ik ga ook eens een poging wagen😊

 3. 13 maart 2019 / 20:08

  Wat leuk is dat, bedankt om het met ons te delen want ikzelf kende het helemaal niet. Leuk om ook eens te proberen. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.