Lit Cosmetics + liquid glitter base

Mijn meest favoriete pigments zijn toch wel die van Lit Cosmetics. In dit artikel ga ik twee kleuren voor jullie reviewen. Ook heeft Lit Cosmetics mijn foto gedeeld op hun Instagram. Die close up foto heb ik ook in dit artikel verwerkt. Sowieso moet ik wel toegeven dat ik echt gek ben op pigments. In heftige ooglooks moet gewoon een glitter of shimmer zitten. En nog een groot voordeel, je kan ze nat aanbrengen waardoor de kleur nog intenser is.

Lit Cosmetics clearly liquid glitter base

Dit is een product wat je wel nodig hebt als je glitter wilt aanbrengen. Een glitter basis van NYX kan ook prima gebruikt worden. Maar deze glue geeft wel net een extra shine aan de glitters/pigments. En nog een voordeel, ze komen daarna niet meer van hun plek af. Zo’n flesje kost aardig wat maar je doet er wel jaren mee.

Bestel hier voor €23,95

Crave + Silver

Deze prachtige combinatie heet crave + silver. Deze combinatie vind ik echt geweldig, want hij past bij iedere outfit. Deze draag ik dan ook regelmatig. Bekijk hieronder de swatches. De ondergrond is bruin en daarin is een prachtige zilveren glitter en glans verwerkt. Deze kleur kan je dus ook prachtig gebruiken bij smokey eyes.

Addicted

Dit is ook een prachtige goud/koperen kleur. Met deze combinatie heb ik een total face foto gemaakt. Die kan je hieronder bekijken. Op deze foto kreeg ik vorig jaar enorm veel reacties. En de rechtse close up foto heeft Lit Cosmetics dus ook gedeeld op hun Instagram pagina. Op zo’n moment voel je jezelf wel een beetje trots.

Als ik zo’n look zie wil ik gelijk mijn make-up kwasten pakken en beginnen met plamuren haha. Dat is toch geweldig? Ik maak mezelf iedere ochtend op en blijf het ook enorm leuk vinden. Maar omdat ik het iedere ochtend doe heb ik alles binnen 6 minuten gedaan (foundation, poeder, bronzer, wenkies, lippies en eyeliner).

Wishlist Lit Cosmetics

bekijk hieronder mijn wishlist van Lit Cosmetics. Ik heb nog drie prachtige kleuren gevonden:

Soul Sister
Champagne Wishes
Daily Wear

Er is momenteel ook korting op Lit Cosmetics producten bij The Make-up Spot. Bekijk de website hier.


Wat vinden jullie van pigments?

Laat dat even hieronder weten. Jullie een hele fijne week verder en willen jullie meer van dit soort looks zien? Ik ga trouwens a.s. woensdag naar Melanie om highlights te zetten. Ik ga dus weer een tintje lichter. Dat is weer eens wat anders dan bruin. Ook heb ik een enorme uitgroei dus iedereen kan weer mijn natuurlijke haarkleur zien.

Wat gaan jullie allemaal deze week doen? En hebben jullie mijn nieuwste video al bekeken op mijn Youtube kanaal? Neem hier een kijkje.

Share:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.