Plan met mij | Maart bullet journal 2019

In deze video gaan jullie mijn complete Maart bullet journal setup zien. Het heeft mij uren gekost, met de nadruk op uuureeen. Maar ik ben blij met het resultaat! Nu natuurlijk het leukste deel… het invullen! In mijn bullet journal leer ik mezelf een ander handschrift aan. Dat is lastig, maar ik bereik bijna het resultaat wat ik wil behalen.

Dat is ook waarom ik met een bullet journal ben begonnen. Ik wil doelen maken en ze bereiken. Ook heb ik in deze maand habit trackers gemaakt. Hierin kan ik de hele maand bijhouden wat ik doe, wat ik uitgeef en hoelang ik met iets bezig ben.

Bullet Journal spreads

Hieronder zijn alle foto’s te zien van mijn bullet journal maart 2019.

Instagram @Rachelscreahoekje

Je kan mijn creatieve foto’s ook volgen op mijn andere Instagram genaamd Rachelscreahoekje. Klik hier om mij te gaan volgen.

De eerste pagina van de maand Maart, deze afbeelding gaat trouwens heel Pinterest over. Hij is al meer dan 300 keer opgeslagen.
Mijn pagina voor week 1
En hier is week 1 helemaal ingevuld, dat ziet er al beter uit right?
Week 2 van de maand Maart
En ook dit keer is natuurlijk week 2 alweer compleet ingevuld.
Ook wilde ik een brain dump pagina maken en twee lijstjes.
Een to do en een uitgaven lijst.
Toen kwam ik bij iemand een Self Love Challenge pagina tegen. Dit heb ik ervan gemaakt! En daarnaast is een Instagram tracker te zien. Het is de bedoeling dat ik ieder ”thee” zakje vol ga krijgen. Maar dit is niet alleen van de maand Maart. Inmiddels ga ik al naar de 900 volgers, echt onwijs dankbaar! #superblijdatikdezekeuzehebgemaakt #bulletjournalfan #lekkercreatiefbezigzijn
En dit is mijn grote habit tracker pagina. Ik ben benieuwd wat jullie hiervan vinden.

Ben je op dit moment ook bezig in een bullet journal?

Stuur mij dan vooral een DM als je tips hebt! Ik hoor ze graag. Vandaag ga ik met mijn vriend de stad in. Het weer is alleen mega smerig, dus ik twijfel over Utrecht of Rotterdam. In Rotterdam is het Alexandrium lekker overdekt, maar in Utrecht moet je op het kanaleneiland en de woonboulevard toch flinke stukken afleggen (zonder dak boven je hoofd).

Maar goed, mijn vriend en ik hebben dit weekend weer aardig wat te regelen. Wat gaan jullie allemaal dit weekend doen?

5 Reacties

 1. 16 maart 2019 / 17:16

  Wow!!! Dat ziet er echt super tof uit zeg! Ik zou dat ook graag willen doen, maar er gaat wel veel tijd in zitten haha. Weet niet of dat echt haalbaar voor mij is 😛

 2. 17 maart 2019 / 15:06

  Waauw! Ik ben wel creatief in bepaalde opzichten, maar zo creatief helaas niet. Toch kriebelt het om hiermee te beginnen en staat een bullet journal beginnen op mijn ToDo-list. Ik stel het om één of andere reden gewoon altijd weer uit.. waarom toch? haha

 3. 18 maart 2019 / 11:20

  Wauw wat tof gedaan zo leuk die bullet journals:). X Robin

 4. 18 maart 2019 / 23:19

  Wow, wat kan jij dat mooi! Ik ben een paar maanden geleden gestart met een bullet journal, maar ik ben veel te onhandig en te slordig. En mijn standaard is te hoog, dus dat irriteer ik me aan strepen of verkeerde kleuren. Dus ik heb nu hetzelfde systeem in een WordDocument, daarin kan ik wat ‘netter’ knutselen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.