Isabel Bernard + Ear Party

In dit artikel ga ik het hebben over deze prachtige oorbellen van Isabel Bernard. Zoals jullie weten heb ik ruim een jaar geleden in een keer drie gaatjes laten schieten. Hier heb ik nog steeds geen spijt van, maar ik moet wel zeggen dat ik soms geen idee heb wat ik allemaal in mijn oor prik. De combinaties zijn soms best wel lastig met zoveel gaatjes.

In mijn linker oor heb ik nu drie gaatjes en een helix piercing. Rechts heb ik vier gaatjes en een tragus piercing. Ik ben altijd al groot fan geweest van oorbellen en piercings. Toch heb ik het altijd bij mijn oren gelaten. Ondertussen heb ik wel een grote collectie dames sieraden.

Gouden oorbellen

Nu moet ik heel eerlijk zeggen dat ik altijd een zilver drager ben geweest. Goud kon ik vroeger nog niet betalen, dus ik droeg het ook niet. Maar sinds een aantal maanden kriebelt het om mijn hele ear party aan te passen naar goud! Dit gaat natuurlijk wel wat kosten, maar deze twee prachtige setjes doen al wonderen.

Ear Party

In totaal heb ik 9 oorbellen, dus ik heb momenteel ook wel een flinke stash qua oorbellen. Nu moet ik wel heel eerlijk zijn dat de meeste oorbellen van goedkope winkels komen. Ik heb maar een aantal dure sieraden, maar soms vergeet ik die gewoon te dragen.

Mijn moeder noemt mij altijd een ekster, want alles wat blinkt en glimt vind ik prachtig. Wanneer ik langs een winkel loop met mooie sieraden wordt ik gewoon naar binnen gezogen. Ik kan er niks aan doen!

14 karaat gouden Rivoli Noëlle oorbellen

Deze blingbling oorbelletjes zijn echt prachtig. Ze zijn klein waardoor ze heel chique ogen. Deze oorbellen zijn dus ook prachtig draagbaar op een bruiloft of feest. Ik draag ze natuurlijk ook gewoon doordeweeks. Maar wanneer je een speciale gelegenheid hebt kan je deze prachtige oorbellen ook bestellen.

€39,95

Le Marais Eloïse

Deze kleine gouden ringetjes zijn ook echt een toevoeging aan mijn ear party. Zien ze er niet prachtig uit? Ik wilde al een langere tijd dit soort ringetjes in het goud.

€34,95

Ben jij bekend met dit merk?

Laat dat even hieronder weten, voor mij was dit merk namelijk nieuw. Ik ben echt helemaal verliefd op mijn nieuwe gouden oorbellen.
Mijn moeder heeft mij wel even moeten helpen met de ringetjes, want die zitten wel echt precies om mijn lel heen. Verder ben ik enorm tevreden over de kwaliteit en verpakking van dit merk.

Hoeveel oorbellen heb jij in totaal? Ik ben nog steeds enorm blij met mijn ear party! Wat vinden jullie ervan?

7 Reacties

 1. 21 maart 2019 / 12:01

  Wat een cuties! Ik ben zelf ook gek op oorbellen en draag eigenlijk ook altijd zilver, maar ik vind goud zo mooi warm staan altijd. Wie weet dat ik ooit ook nog eens ga switchen hihi. Ik ken het merk verder ook niet maar het ziet er prachtig uit!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   23 maart 2019 / 09:51

   Bedankt voor je reactie Eveline 🙂 Ja goud staat inderdaad enorm warm, vandaar dat ik die ommezwaai wil maken. Vooral nu het straks weer mooier weer word en je een kleurtje krijgt staat het super mooi.

 2. 21 maart 2019 / 16:26

  Oh prachtig zeg! Mooi gecombineerd zo met elkaar. Ik heb ook gaatjes maar draag veel te weinig oorbellen;-)

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   23 maart 2019 / 09:52

   Dankjewel Christiana, fijn weekend! en probeer meer oorbellen te dragen haha!

 3. 24 maart 2019 / 19:08

  Dit merk heeft echt te leuke oorbellen! Love de ear party! Ik vind het altijd zo mooi als mensen meerdere oorbellen in een oor hebben.

 4. 24 maart 2019 / 22:44

  Aahh wat mooi, vooral hoe je de rest erbij hebt. Ik heb zelf in het ene oor 3 gaatjes, in de andere 2. Al is eentje wel dichtgegroeid al, die zat half in het kraakbeen, dus dan groeit ‘ie naar een tijdje dicht. Ik vind dat goud echt zo mooi, het staat zo decadent en hip!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   16 januari 2020 / 17:16

   ai dat is mega balen, ik kan geen genoeg krijgen van sieraden.. maar mijn earparty ben ik wel altijd continue aan het wisselen. Momenteel is die helemaal goud en zo wil ik het ook wel houden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.