Aliexpress Stationery Shoplog + win-actie

Aliexpress Stationery Shoplog + win-actie

In deze video laat ik jullie al mijn koopjes zien! Ik heb weer heel veel toffe items geshopt op deze fantastische website. Als je bulletjournal junkie ben, zit je momenteel op een goed adres. Hier koop ik mijn wax + stamps, toffe envelopjes, stickers etc.

Win-actie

Vergeet niet mee te doen met mijn win-actie! Je kan namelijk wax & een seal stamp winnen. Laat hier of onder mijn video een reactie achter dat je mee doet. Waar kan je dit allemaal voor gebruiken? Op enveloppen die je verstuurt, ik bedoel een persoonlijk geschreven kaartje (of brief) is toch vele malen leuker dan die dure kaarten van Greetz? Op je trouwkaarten, in je bullet journal of gewoon losse stamps maken die je later dan weer ergens op kan plakken.

Veel succes lieve mensen en een heel fijn weekend. Vanavond hebben we een verjaardag en morgen hebben we een chille dag. Verder zijn er aardig wat dingen waar we nog naar naar moeten kijken. Mijn vriend en ik zullen het nog druk krijgen de komende maanden ‘wanneer alles doorgaat’.

Share:

3 Reacties

  1. 23 maart 2019 / 15:18

    Ja leuk!! Ik ben gek op dit soort dingetjes. Ik doe mee. Ik heb geen bujo zoals iedereen, maar houd en dagboek bij die ik op dezelfde manier versier.

    Weet je waar je nog mooiere spulletjes kan kopen? Op Aliexpress!

  2. Marina Korink
    23 maart 2019 / 20:17

    Heel leuk 👍. Ik doe mee voor mijn dochter. Die houdt ook een bullet journal bij! Hier wordt ze vast wel blij van🙋🙋Kan ze nog meer plezier er An beleven😁😁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.