My week in pictures #8

Het is weer tijd voor een week in pictures. Jullie zijn inmiddels wel gewend dat mijn Week in Pictures altijd bestaat uit meerdere weken. Deze foto’s zijn dus ook van de afgelopen 2/3 weken! Ik wil weer heel veel toffe herinneringen met jullie delen. Vandaag wil ik trouwens slowjuice sapjes gaan maken. Dit is onwijs goed voor je en ik ben vanmorgen inspireert door Jennie Gielen, bekijk hier haar slowjuice artikel.

Ik rij iedere dag door de polder naar mijn werk. Hoe prachtig is dit uitzicht?

(1) Gisteren heb ik mijn derde fysio sessie gehad. Blijkbaar adem ik verkeerd en mijn buik is ook te gespannen. Hierdoor krijg ik weer problemen met mijn bekken die dus ook weer mijn blaaskrampen kunnen veroorzaken. Ik heb een inwendig onderzoek gehad en moet mezelf meer op mijn buik/ademhaling/zithouding focussen. (2) Ik neem de zeef van mijn moeder uit de keuken mee om mijn verse thee te filteren op mijn werk(3) Het was weer tijd voor gellak, probleem is dat ze alleen zo van mijn nagels afvallen. Ik gebruik gewoon netjes mijn vijl, primer en een goede basis nagellak van Pink Gellac. Iemand tips?

(1) Hier had ik nog bruin haar, maar ik ging naar Melanie om highlights te zetten. En wat heeft ze het prachtig gedaan zeg. Ze gaf wel aan dat ik wel heel veel haar heb, dus ze had wel wat uren nodig. Ze had zelf niet verwacht dat het al zo mooi licht zou kleuren. Ik stond er zelf ook helemaal van te kijken. Het was namelijk nog nooit zo in een keer gelukt zonder echte blondering. Thanks Melanie!

(1) Lekker kroelen met mijn nichtje Julia, ze is ook zo leuk! We hebben samen met mijn ouders gegeten en daarna heb ik haar meegenomen toen ik boodschappen ging doen. Ik pakte een bosje lente uitjes en toen zei ze: dat zijn kleine preitjes? haha ik moest telkens zo lachen om der. Ze is al zo wijs. (2) ik had een heerlijke kaas pesto salade gekocht bij de Jumbo, deze hebben ze niet bij alle Jumbo’s, helaas. Ook had ik een eigengemaakte eiersalade meegenomen, te lekker! (3) Selfie tijd, hello kuif!

(1) En toen was het alweer weekend, ik heb een heerlijke vrijdagavond gehad. Lekker aan mijn bullet journal geknutseld, lekker creatief bezig geweest. (2) De dag erna was ik helemaal klaar met mijn April spread, eindelijk eens een keer op tijd! Bekijk hier de video. (3) Het was tijd voor Oreo taart?! Een kandidaat verraste ons bij Confianza Select met deze heerlijke taart. Hij ging bij zijn huidige werkgever tekenen en wij hebben hem daar geplaatst. Altijd leuk als mensen waardering hebben voor het werk wat je voor ze hebt gedaan.

(1) Hello big milkshakes! Hoe tof zien deze shakes eruit? Wij zagen deze shakes in een toffe locatie in Den Haag. We gingen naar het winkelcentrum, maar we vonden eigenlijk het eetgedeelte het leukst (en het mooist). Wat een prachtig stuk was dit zeg. Je kon hier echt van alles eten; naambrood, shakes, sushi, kippie, verse smoothies, tapas plank, kaas en ga zo nog maar eventjes door. Het was echt heerlijk!

(1) Toen was het zover, de Termeise Quiz. Gelukkig hebben veel volgers mij kunnen helpen met deze quiz. Ook stond ik met mijn hoofd naast Nikkie Tutorials. Een beetje onherkenbaar, maar ik denk dat iedere Termeier deze vraag wel goed had. Verder ging ik opzoek naar een ondergrondse container met de code 1775. Ik fietste door mijn dorp heen (in het donker) en toen zag ik ‘m! Daarna ging ik alle spelletjes opzoeken via mijn beste vriend Google. Het was allemaal moeilijker dan ik had gedacht! We weten nog niet op welke plek we terecht zijn gekomen.

(1) Time voor Boerenkool met spekjes en worst! Dit kan mijn moeder altijd heerlijk (en smeuïg) klaarmaken. (2) Ik ontving een prachtige snailmail, het was gewoon een boek! Nogmaals super bedankt @jisscreative (3) De verjaardag van mijn tante, het was weer een relaxte en gezellige zondag.

(1) Ik at een heerlijke cracker(s) met huttekase, gerooktekipfilet en bleekselderij. Bleekselderij blijkt nogal goed te zijn voor je lichaam, ook voor je vochtbalans. In een salade vind ik het sowieso heerlijk! (2) Ook kocht ik een wrap om als lunch mee te nemen. (3) Ik ging samen met mijn moeder, zus en tante naar van Huiting in Vianen. Wat een mooi tuincentrum is dit zeg! En deze plant vond ik ook onwijs gaaf voor in mijn toekomstige woonkamer.

(1) Een heerlijke zelfgemaakte groentesoep met veel gehaktballetjes. (2) Ik kocht een heerlijk kip pesto salade, carpaccio worst en ik maakte een tosti met oude kaas. (3) Mijn nieuwe lunchbox, hoe ideaal? Hier kan je echt van alles in meenemen. Je moet alleen even bedenken dat veel dingen in de koelkast moeten. En sommige dingen moeten juist weer niet in een koelkast (pittabroodjes) want dan worden ze taai en hard.

(1) Mijn vriend en ik gingen naar het Alexandrium in Rotterdam. Daar heb je een mega grote woonboulevard. We hebben enorm gelachen die dag en Marc zag een prachtige accessoires voor aan de muur. (2) Wat vinden jullie van zo’n grote wereldbol? Ik kan hem helaas niet online vinden dus ik kan geen linkje met jullie delen. (3) Het was tijd voor een zelfgemaakt toetje van mijn baas. Het smaakte naar meer.. maar was natuurlijk niet goed! Dus ik hield het bij een stuk.

(1) Hier kan je pas echt zien dat mijn haar een stuk lichter is! Ik had die dag drie video’s opgenomen. Het was een tijd geleden dat ik weer voor een camera had gezeten. (2) In het Alexandrium had mijn moeder een heerlijk kruidenpotje gekocht van Oil & Vinegar. Doe wat kruiden in een schaaltje, wat water, olijfolie en laat dit even intrekken. Daarna kan je wat stevige kwark of mayonaise toevoegen. En dippen maar!

(1) Ik heb afgelopen zondag een flink stuk met mijn vriend gelopen op de Kaaij. Dat is bij ons een ‘groot’ natuurgebied. Als je het treft kan je hier herten en wilde koeien (de harige bruine soort) spotten. Marc en ik hadden op een gegeven moment gewoon steken in ons zij van de afstand die we moesten lopen. Daarna hadden we wel een voldaan gevoel! (2) Ik had s’avonds nog even heerlijk gewerkt aan mijn bureau. (3) tijd voor een nieuwe lunchbox met een eigengemaakte tonijnsalade.

(1) Oh wat keek ik hier tegenop zeg, maar ik ben super blij dat ik al mijn kleding heb uitgezocht. Nu is mijn kast lekker overzichtelijk! Misschien hebben jullie wat video’s en foto’s voorbij zien komen op mijn Instagram. Ik ben hier serieus ureeeeeen mee bezig geweest! (2) Dit is de stapel die weg kon, deze stapel moest verdeeld worden in 2 grote Action tassen. Toen zat er nog een kop bovenop, oeps. (3) Boodschappen gedaan voor volgende week!

Ik hoop dat jullie het weer een leuk verslag vonden! Nog een fijne week verder. Hebben jullie nog leuke plannen voor dit weekend?

Share:

11 Reacties

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   27 maart 2019 / 15:33

   Ah Dankjewel Inge, wat lief! oh ja hij is echt prachtig…! Fijne week verder Xx

 1. 27 maart 2019 / 15:13

  OMG zoveel heerlijk eten… Wat doe je me aan, Rachel, ik krijg er superveel honger van 😉

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   27 maart 2019 / 15:33

   haha im sorry Audrey! <3 Bedankt voor je reactie

 2. 27 maart 2019 / 20:11

  Ziet er uit als een leuke maar drukke week! Wat lief dat die kandidaat jullie op taart trakteerde! 🙂

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   28 maart 2019 / 18:55

   Thanks José, ja dat was mega lief en mega lekker haha!

 3. 28 maart 2019 / 09:18

  Oh my! Wat een toffe schoenen en wat ben je goed bezig qua eten. Ziet er lekker en vooral gezond uit!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   28 maart 2019 / 18:56

   Dankjewel voor je comment, ja soms moet je wel een beetje gaan opletten. Ik ben echt een Bourgondiër… dus alles wat vet en verkeerd is vind ik lekker.

 4. 28 maart 2019 / 18:34

  Waauw, wat een prachtig zicht heb je wanneer je naar je werk gaat 😉

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   28 maart 2019 / 18:56

   Ja, op zo’n polder raak je nooit uitgekeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.