WECOLOUR

Zoek je op dit moment een fijne lijn voor je haar? Dan zit je bij dit artikel goed. Ik heb drie producten mogen testen van WECOLOUR. Ze hadden het pakketje al snel opgestuurd. Ik ben wel altijd zo dat ik een product eerst een paar weken wil gebruiken tot ik er een review over schrijf. Hieronder ga je dus alle informatie vinden over dit merk.

Voor mij was dit een nieuw merk. De producten zien er in ieder geval goed uit. Nu ben ik nog zeer nieuwsgierig hoe ze werken.

Argan Silk

Argan Silk is een rijke, verzorgende formule voor je (gekleurde) haar. Argan Silk hydrateert, voedt en zorgt voor een zijdezachte glans. Daarnaast beschermt het je haar tegen vocht en hitte. Argan Silk bevat geen sls, sulfaten, parabenen, resorcinol en peg. Hier reageert mijn haar namelijk enorm slecht op. Dit product is ook niet getest op dieren, flink pluspunt!. In de Argan Silk zit ook argan olie. Het verzwaart je haar niet, haalt de pluis eruit en is heel erg fijn in gebruik.

Hoe gebruik je Argan Silk?

Neem na het wassen van je haar een heel klein beetje Argan Silk haarserum in je handpalm en verdeel het over je handen. Breng daarna gelijkmatig aan op je vochtige haar en masseer het zachtjes in totdat het product compleet is opgenomen. Daarna kun je je haar in model brengen zoals je gewend bent. Je haar is nu beschermd tegen hitte van de fohn en stijltang tot een temperatuur van 230°C.

Ook op droog haar kun je een kleine hoeveelheid Argan Silk haarserum aanbrengen om je haar extra te verzorgen, zacht te maken en te beschermen. Dit ga je vooral in de punten merken!

Bestel de Argan Silk hier €11,50

Dark Bamboo

Dark bamboo is een zuiverende treatment van klei met bamboe. In het begin moet je enorm wennen aan dit product. Maar ik kan je zeggen, het werkt echt super! Deze treatment reinigt, zuivert en verzorgt het haar. De bamboe verwijdert op een subtiele manier alle onzuiverheden van de hoofdhuid en het haar, waardoor de verzorgende ingrediënten beter in het haar kunnen doordringen.

De klei schuimt niet en is heel zacht voor je haar en de hoofdhuid. Dit product bevat ook geen sls, parabenen en resorcinol.

Hoe gebruik je dit product?

Gebruik 20 gram per keer op droog, ongewassen haar of op je goed uitgespoelde haar (na het verven). Eerst masseer je het in op je hoofdhuid en dan in de lengtes van je haar en borstel of kam het door het haar. Masseer daarna 1 minuut je haar en je hoofdhuid en laat het 5 minuten intrekken. Doe er een beetje lauw water bij en masseer het nogmaals door. Spoel het daarna goed uit. Doe dit met precisie!

De dark bamboo is een shampoo en conditioner in een. Het reinigt je haar maar verzorgt en voedt het ook. Je hebt na het uitspoelen van de dark bamboo geen conditioner of haarmasker nodig.

Je kan dit product bestellen voor €17,50 bestel het hier.

Volume Mousse

Dit product heeft mij ook enorm verrast. Dit product gebruik ik voor ik mijn haar ga föhnen. Hierdoor creëer ik enorm veel volume. Dit product is voor alle haarstijlen. Dit product is vegan en bevat ook geen sls, parabenen en formaldehyde. De mousse is zacht voor je haar, plakt niet en geeft je haar volume. Ook verzorgt het je haarkleur, maar vooral een mousse die niet plakt klonkt als muziek in mijn oren.

Bestel deze mousse voor €17,50 door hier te klikken.

Bedankt voor het lezen van deze review. Ik hoop dat ik jullie heb geïnspireerd met dit artikel. Zelf gebruik ik deze producten dagelijks en ik vind ze zeer prettig in gebruik. Vooral de shampoo vind ik een tof concept!

Share:

6 Reacties

 1. 28 maart 2019 / 17:31

  Dit klinkt als een heel fijn product! Ik kende het ook nog niet. Fijn dat hij ook niet plakt, dat vind ik altijd zo’n nadeel aan de meeste mousses!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   28 maart 2019 / 19:06

   Bedankt voor je comment Kelly! ik kon het ook nog niet maar die mouse zweer ik inderdaad bij! Een mouse wat plakt is vreselijk, je hebt gelijk het gevoel dat je nog een keer je haar moet wassen.

 2. 28 maart 2019 / 17:55

  Wat een mooie foto’s. Ik heb deze ook uitgeprobeerd. Fijn zijn ze!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   28 maart 2019 / 19:06

   Dankjewel Marloes, nog een fijne week verder!

 3. 28 maart 2019 / 21:51

  Die argan silk lijkt me heerlijk. Ik ben ook benieuwd naar die dark bamboo! Fijn om te lezen wat jij ervan vindt. Mooie foto’s heb je gemaakt ♥

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   29 maart 2019 / 07:38

   Bedankt voor je reactie Evelien! die dark bamboo is apart, maar werkt echt super.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.