Bikini/Lingerie Wishlist

Het is officieel Lente, maar het weer blijft nog enorm schommelen. Zo is het enorm regenachtig en de andere dag schijnt heerlijk het zonnetje. Eigenlijk hebben wij Nederlanders van alles wat. De ene keer ligt er sneeuw, dan is er harde onweer en de andere keer is het dik 40 graden. Maar goed, we gaan richting de zomer dus dat betekent dat iedereen weer een nieuwe bikini wilt scoren (of een lingerie setje).

In dit artikel heb ik een wishlist gemaakt. Ik hoop dat ik jullie met deze items kan inspireren. Ik heb vier setjes gemaakt, en ook komen mijn favoriete kleuren aan bod.

Zwart is altijd goed

Nu moet ik zeggen dat zwart een favoriete ‘kleur‘ van mij is. Ik voel mezelf er fijn in en je lijkt ook altijd lekker bruin wanneer je zwart aan hebt. Plus het slankt ook af! Een flink + punt dus!

1. Zwart bikini broekje €24,95 2. Zwart voorgevormde bikini top €44,95 3. Khaki voorgevormde bh €44,99 4. Khaki string € 16,99 5. Halter bikini koper €39,99 6. Koper bikini broekje €22,99 7. Bikini top gestreept €54,99 8. Bikini broekje gestreept €29,99

Streepjes & Koper

Met strepen moet je altijd oppassen, deze strepen zijn ook nog eens horizontaal dus wanneer je niet wilt dat je billen/heupen groter lijken, koop deze dan niet! Verder is het wel een prachtige bikini! vooral de halter vond ik er tof uitzien.

Koper dat blijft altijd een prachtige kleur wanneer je al een beetje verkleurd bent. Heb jij ook zo’n kleur in je kast?

Khaki Lingerie

Deze kleur vind ik echt geweldig, iedereen smeert dit tegenwoordig ook op zijn/haar muren ”groot gelijk”. Deze kleur is altijd een goede optie! Het is niet te licht en niet te donker. En staat bij iedere vrouw ook prachtig!

Al deze items heb ik gevonden op www.dutchdesignersoutlet.com. Dus zoek je nog toffe bikini/lingerie setjes. Ga dan even naar deze website.

1 Reactie

  1. 30 maart 2019 / 13:44

    Ik vind de zwarte bikini erg mooi! Thanks voor de tip. Ik ben al eeuwen op zoek naar een mooie nieuwe bikini. Gelukkig ga ik niet heel vaak zwemmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.