20 dingen waar ik in Maart blij van werd

❁ Ik ben in een maand enorm gegroeid met mijn ”nieuwe” creatieve Instagram; Rachelscreahoekje. Ik zit alweer bijna op de 1.000 volgers.
❁ Op een bullet journal foto kreeg ik gewoon bijna 400 likes!
❁ Ga ik deze zaterdag heerlijk uiteten met mijn vriend bij Shabu One in Dordrecht. Dit restaurant is helemaal in een nieuw jasje gestoken, ik ben enorm benieuwd! De inrichting is alles, maar ook de menukaart!
❁ Heb ik het gezonde eten weer opgepakt & meer bewegen
❁ Eindelijk heb ik de slowjuicer er weer bij gepakt! Ik heb ongeveer 2 liter aan verse sapjes gemaakt
❁ Ben ik met mijn moeder zus en schoonzus een nachtje naar Den Haag geweest. Daar hebben we hele toffe dingen gezien in het winkelcentrum
❁ Heb ik het nog steeds naar m’n zin op mijn werk
❁ Na jaren heb ik eindelijk prachtige baby lights. Melanie heeft het echt zo mooi gedaan, iedere ochtend word ik happy als ik in de spiegel kijk
❁ Het word alweer iets vroeger licht, hierdoor kleurt de polder altijd prachtig wanneer ik naar mijn werk rij
❁ Als ik samen met mijn vriend ben, dan wisselen we een blik met elkaar en dan ben ik nog steeds gek op hem. Afgelopen zondag heb ik heerlijk op de kaaij met mijn vriend gelopen. Wat was het hier prachtig zeg!
❁ Interieur inspiratie op doen in verschillende winkel(s)centrums, vooral de Haco en de Bommel meubelen hebben mijn hart gestolen
❁ Er staan hele spannende dingen voor ons op de planning; een huisje waar we mee bezig zijn (dit kan nog alle kanten op), een bruiloft plannen, lastig wanneer je nog niet 100% weet of we het huis gaan krijgen, no stress… dus wel, maar we blijven positief!
❁ Bij mijn vriendinnetje Doris op de thee geweest, gelijk weer even een nieuwe eet afspraak gemaakt, gezellig!
❁ Gisteren een groot stuk gelopen, 400 calorieën verbrand en de temperatuur was echt heerlijk
❁ Wanneer je hele kast opgeruimd is en je eindelijk weer overzicht hebt
❁ Met het verkoop van mijn kleding heb ik toch nog €40,00 verkocht (de helft ging naar een goed doel) De kleding wat niet verkocht is, is ook naar het goede doel
❁ Nog steeds ben ik een game muts, ik heb er niet veel tijd meer voor, maar wanneer ik de Sims opstart ben ik opeens uren verder
Mijn Youtube kanaal over creativiteit gaat ook al richting de 900 abonnees, super leuk dat dit ook zo in de smaakt valt
❁ Wanneer eindelijk mijn iPhone X het weer goed doet, hij is vijf weken weggeweest, ik vond het eigenlijk een vreselijk ding. Maar op dit moment ben ik weer helemaal happy met mijn toestel
❁ Wanneer ik heerlijk kan genieten van de kleine dingen, een prachtige roofvogel in de polder, de zonsondergang van gisterenavond die mega rood kleurde aan de hemel, het water wat ik hoor klotsen tegen de dijk, wanneer mijn vriend(in) iets liefs appt.

Dit waren alle 20 dingen die ik in het zonnetje wilde zetten. Een heel fijn weekend iedereen! Vandaag krijg ik om 10:30 een bruidje, dit is ook gelijk een oud klasgenootje van me, super leuk! Vanmiddag word het zelfs 19 graden dus ik ga ook even met een boek de tuin in. Vanavond ga ik dan heerlijk sushi eten met mijn vriend.

Vergeten jullie niet de klok een uur vooruit te doen. Vannacht is het weer zover, we stellen de zomertijd alweer in.

Share:

4 Reacties

 1. 30 maart 2019 / 14:12

  Spannende tijden inderdaad zeg, met een bruiloft en misschien een nieuw huis! Wel heel leuk allemaal. Lekker lijstje zo. Wat goed trouwens, in een maand al zoveel volgers!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   30 maart 2019 / 15:16

   Bedankt voor je reactie Yvonne, het zijn hele spannende tijden voor ons! Dankjewel <3 en een heel fijn weekend

 2. 31 maart 2019 / 22:28

  aaa spannend allemaal! Hopelijk krijgen jullie dat huis 🙂

 3. 5 april 2019 / 07:27

  Oeeeh zoveel spannends en ook mooie kleine dingen, leuk 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.