Twee nieuwe iPhone 6S hoesjes

Het was tijd om drie lieve mensen uit mijn leven te verrassen. Mijn ouders heb ik twee maanden geleden kunnen verrassen met een iPhone 6. Mijn ouders hadden een iPhone 4, maar die deed echt werkelijk niks meer. Dus toen heb ik een iPhone voor ze kunnen regelen. Helaas was het toen een zeer kwetsbaar toestel, want ze hadden nog geen beschermhoesje.

Maar gelukkig had ik daar snel een oplossing voor gevonden. Op google kwam ik al snel op Smartphonehoesjes.nl terecht. Hier hebben ze een groot assortiment qua telefoonhoesjes en accessoires.

En toen ging de deurbel! Ik rende naar de deur en daar stond mijn favoriete postbode Kees met een prachtig pakketje. Yes! De hoesjes zijn binnen! Ik heb een groen hoesje ‘een flipcase’ voor mijn ouders besteld en een doorzichtig hoesje voor mijn vriend. Hij koos ervoor om zijn iPhone 6 te houden na twee jaar, maar zijn hoesje zag er niet meer uit. Hij heeft een tijd in een spuiterij gewerkt en daardoor zat zijn hoesje helemaal onder de krassen en de verf spatten.

Telefoonhoesjes van Smartphonehoesjes

Ik koos voor een Valenta Flip Case en een Tech21 Protection case. Mijn vriend had ook al drie jaar een tech21 gehad. Ondertussen is die vaak gevallen, maar nooit beschadigd! Dus hij wilde weer graag een tech21, en die kon hij krijgen haha. Dit keer niet rood/grijs maar een doorzichtig hoesje. Wij hebben thuis ook allemaal een Apple (iPhone) telefoon. Dus ik moest wel even kijken onder het kopje Apple telefoonhoesjes.

Valenta telefoonhoes

Dit hoesje kost €34,95 en kan je hier bestellen.

Door deze Valenta case verandert je iPhone in een prachtig accessoire! De met de hand gemaakte hoes beschikt over een trendy vintage look en bestaat uit echt, authentiek leder. Je ziet dus wel snel krasjes, maar dat maakt het leer effect juist extra stoer. De binnenkant bevat drie pashouders, één opbergvak en een standaardfunctie. Ideaal wanneer je een dag op stap gaat!

Specificaties

 • Met de hand gemaakt van echt, premium leder
 • Bevat een stevige kunststof houder
 • Voorzien van drie pasvakjes en een groot vak voor briefgeld en notities
 • Om te vouwen tot een standaard voor een handsfree kijkervaring
 • Beschikt over een krachtige magneetsluiting
 • Inclusief 1 jaar garantie

Enige min punt is dat de sluiting naar achteren gaat inplaats van naar voren. Dat is wel een dingetje wat normaal andersom zit. Verder zijn mijn ouders mega blij met dit hoesje.

Tech21 Protection Clear Case

Deze case is tussen de €19,95 en €39,95 maar zoals ik al hierboven vertelde is dit een perfecte case. Hij beschermd je telefoon enorm goed en hij is ook nog eens transparant. Verder is mijn vriend aan het werk in de bouw dus dan valt je telefoon nog weleens van flinke hoogtes. Deze Tech21 vangt de klappen super goed op!

Typ in de zoekbalk tech21 in en je kan zien dat die voor meerdere modellen te koop is. Ik ben in ieder geval helemaal happy want ik heb weer drie mensen mogen verrassen. Het is altijd leuk om hun gezichten te zien wanneer je ze verrast.

Wil je liever creatief zijn met een hoesje? Kies er dan voor om je iPhone Xs Max hoesje ontwerpen.

Heb jij ook altijd een hoesje om je telefoon?

Wissel jij vaak af of doe jij echt maanden/jaren met je telefoonhoesje? Mijn zus heeft ook een iPad en daar hebben zij ook een hele fijne iPad hoes omheen.

Share:

2 Reacties

 1. 31 maart 2019 / 15:39

  Leuke hoesjes, heel erg veel plezier ermee! <3

 2. 31 maart 2019 / 17:38

  Die zijn leuk allebei! Die doorzichtige lijkt me ook heel handig, mijn telefoon valt nog weleens..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.