YaYa lava timer

Mijn verjaardag is alweer eventjes geleden, maar ik kreeg van Rosedin en Doris een prachtig cadeau. Het is een lava timer en niet zomaar eentje. Bekijk hieronder snel de rest. Is het zo’n bijzondere timer dat je er een blog artikel over wilt schrijven? Yes! Ten eerste kijkt iedereen als eerste naar dit bijzondere object en ten tweede, ik ben er ook geobsedeerd van.

Van vloeibaar naar balletjes

Heerlijke titel weer Rachèl, maar inderdaad deze lava timer is zeer bijzonder. Als je de timer omdraait zakken er opeens balletjes naar beneden. Geeft een heel bijzonder effect, het lijkt in je hoofd soort niet te kloppen..

Hieronder is het goed te zien, het lijken ook wel soort luchtbellen. Deze timer is 13 cm en van het merk YaYa. Ze verkopen niet alleen kleding maar ook woondecoratie. Bekijk dus ook eventjes de website, want ze hebben ook super leuke deurstoppers.

Time is an Illusion”

Dit staat ook op de verpakking van deze lava timer. De verpakking is strak zoals ik ook van het merk gewend ben. In Zwijnenburg het huis van de mode in Meerkerk kan je ook dit soort accessoires scoren. Hier heb ik een aantal maanden geleden gewerkt. Het YaYa hoekje was ook altijd een favoriet van mij.

Deze lava timer krijgt ik in mijn toekomstige huisje een mooi plekje. Tot nu toe moet die even stralen op mijn bureau.

Hebben jullie ook bijzondere ”zand” lopers?

Share:

7 Reacties

 1. 3 april 2019 / 11:17

  Ik had echt geen idee wat een lavatimer was, maar deze is sowieso prachtig!

 2. 3 april 2019 / 19:21

  Wat ontzettend mooi! Ik dacht (toen ik de titel nog niet gelezen had) dat het een heel bijzonder parfum flesje was 😂. Ik had zelf nog nooit gehoord van een Lava timer, ik heb vroeger wel een lava lamp gehad 😊.

 3. 4 april 2019 / 10:51

  Dit is zó mooi, alleen is dit soort zandlopers toch echt niet meer van deze tijd? Moet wel prachtig staan in je interieur, dat wel!

 4. 22 april 2019 / 09:39

  Wat leuk dit! Nog niet eerder gezien. Supermooie woondecoratie 😍

 5. Monique
  6 februari 2020 / 17:01

  Is de lava zandloper nog te krijgen?
  Mijn dochter heeft die van mij laten kapot vallen….
  Ik zou graag nog ene willen hebben. Waar kan ik deze nog kopen?
  Mvg Monique Polstra

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   7 februari 2020 / 09:29

   Geen idee Monique dan zou je even het merk een berichtje moeten sturen.

   Misschien hebben ze die nog ergens staan in een filiaal!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.