Plan met mij: Bullet Journal April 2019

Het is alweer 3 april en dat betekent dat er weer een nieuwe april spread online staat. Deze wil ik natuurlijk ook graag met jullie delen. Ik ben benieuwd wat jullie van de pagina’s vinden. Hieronder gaan jullie al mijn pagina zien van mijn bullet journal april 2019. Ik hoop dat dit een hele mooie maand voor mij (en mijn vriend) gaat worden.

Dit wordt in ieder geval een hele spannende week voor ons. Als het goed is krijgen we vandaag of morgen te horen of we een hypotheek krijgen. Er moest enorm veel regelt worden, maar hopelijk is het allemaal de moeite waard geweest.

Knus en gezellig

Dit is mijn eerste bullet journal spread geworden van April 2019. Ik dacht er eigenlijk helemaal niet bij na dat deze spread winter uitstraalt. Op deze dag regende het enorm hard dus ik ging denk ik op in het weer? Het huisje had ik ergens anders gespot en ik wilde die graag namaken, en dat is goed gelukt al zeg ik het zelf.

Ik heb gekozen voor een kalender, 4 goals en een belangrijke to do lijst.

Creatief en bruin

Deze dag kreeg ik ook mijn bruine stempelkussen binnen. De kleur is echt perfect! Kijk hoe tof mijn vintage stempel eruit ziet? Ik heb ook mijn nieuwe washi tapes gebruikt. Liefde voor deze set. Verder heb ik een aantal papieren van de Action gebruikt.

Op deze pagina maak ik een week verslag. Hier komt verder dus geen tekst op te staan.

Dark vintage

Ik vind dit ook zo’n toffe pagina geworden. Ik heb een vintage papier van de Action doormidden gescheurd en op beiden pagina’s geplakt. Dit geeft en heel speels effect! Ik heb onderin rechts ook mijn nieuwe stempel gebruikt.

Op deze pagina komen twee kleine week verslagen. Hoe cute ziet dit eruit?

Beige and whites

Dit is ook een favoriete pagina van mij geworden. Mijn nagellak matched wel enorm goed met deze pagina. Op deze pagina heb ik mijn maand goals geschreven. Ik heb mijn bruine inktkussen weer gebruikt en mijn kleine mini stempels. Binnenkort komt daar ook een artikel van online. Mijn stationary is namelijk flink uitgebreid.

Dankzij Joyce haar snailmail heb ik veel toffe papiertjes kunnen gebruiken. Ook heb ik wat gedoodled op deze pagina, cute isn’t?

Dit is alweer de laatste pagina, op deze pagina schrijf ik mijn verhaal van week vier op. Ook wil ik nog een tracker gaan maken, maar dat zien jullie in mijn flip-over nog wel voorbij komen.

Welke pagina trekt het meest jouw aandacht?

April spread video

Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vinden. Ik heb weer mijn best gedaan om extra creatief te zijn. Als ik mijn video’s inspreek vinden de meeste volgers dat toch fijner dan wanneer ik alleen maar een muziekje eronder knal. Wat vinden jullie fijner? Laat dat even hieronder weten.

10 Reacties

 1. 4 april 2019 / 19:18

  Wow, wat onwijs mooi! Leuk ook om zo creatief bezig te zijn. Ik ga voor je duimen dat je goed nieuws krijgt deze maand!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   10 april 2019 / 07:48

   Wat lief dankjewel Jorinde! en het is gelukkig goed nieuws geworden 🙂

 2. 5 april 2019 / 15:04

  Heel mooi. Ik decoreer zo graag enveloppen voor uitgaande post. Ik word daar helemaal blij van!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   10 april 2019 / 07:49

   Het leuke is dat je er zelf blij van word, maar ook de mensen die je het geeft. Wanneer je extra moeite doet voor iets is het altijd leuker om te geven

 3. 5 april 2019 / 23:15

  Wow, dit ziet er echt mega mooi uit! Heerlijk ontspannend lijkt me ook :-).

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   10 april 2019 / 07:48

   Dankjewel voor je reactie Judith, het is heel erg ontspannen!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   10 april 2019 / 07:49

   Bedankt voor je reactie Mathilda 🙂

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   23 april 2019 / 07:45

   Ah zo lief thanks Veerle 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.