Primark mono oogschaduws

Heeft de Primark ook make-up? Yes, ga maar eens snel een keer kijken want er zitten stiekem prachtige producten tussen. Ik dook de laatste keer op allerlei losse mono oogschaduws. Het was echt een hele bak vol. Ondertussen wist ik dat ik thuis nog een z-palette had. Dat is een magnetisch palette, hierdoor kan je je meest perfecte palette creëren. Ondertussen heb ik er al ongeveer tien, ideaal. Je kan ze ook gewoon scoren op Ebay/Aliexpress. Dat scheelt weer aardig wat euro’s.

Wanneer ik een bruidje ga opmaken doe ik de oogschaduws in zo’n magnetisch z-palette, dan hoef ik niet allerlei verschillende en losse dingetjes mee te nemen. En wanneer je op vakantie gaat is het ook echt een ideale oplossing!

Oogschaduw swatches

Ik ga dit artikel gewoon heel kort maar krachtig houden. Hieronder heb ik allerlei swatches gemaakt. De pigmentatie is goed van deze oogschaduws. En ze hebben allemaal iets unieks. Ik had twee dezelfde grijze oogschaduws gekocht (lekker handig). Ik was blijkbaar zo haastig aan het graaien naar kleurtjes, dat ik die over het hoofd heb gezien.

Nu ben ik wel erg benieuwd wat jullie ervan vinden. Ze hebben eigenlijk geen fall out, zijn goed gepigmenteerd en ze hebben allemaal een prachtige glans. Ik ben in ieder geval enorm enthousiast over deze kleurtjes.

Koop jij ook weleens make-up bij de Primark?

Nu ben ik toch wel erg benieuwd of jullie ook weleens make-up kopen bij de Primark? Ik ben ook altijd zeer happy met de fake lashes die ze verkopen. Ze zijn rond de 6 euro, maar ze zijn niet kapot te krijgen en hebben ook een prachtig effect! De oogschaduws waren rond de 1 euro per stuk. Dat is nog eens leuk shoppen toch?

Geniet van deze heerlijke dag mensen.

Share:

6 Reacties

 1. 10 april 2019 / 12:55

  Mooie oogschaduw! Vind het sowieso fijn als je zelf de kleuren kunt kiezen, want in een pallette zit vaak wel een kleur die je niet gebruikt.

 2. 11 april 2019 / 11:50

  Mono oogschaduw bij de Primark? Whut! Ziet er goed uit. Ik heb nog nooit makeup gekocht daar eigenlijk. Maar inderdaad een goede oplossing voor als je op vakantie gaat!

  Jij ook nog een fijne dag! x

  • 23 april 2019 / 07:31

   Bizar he, ja ze zijn echt van de Primark! Jij ook nog een hele fijne dag 🙂

 3. 14 april 2019 / 14:02

  Wauw ziet er goed uit, zou je niet per se verwachten ofzo van Primark, haha 😉
  xx

 4. 22 april 2019 / 09:56

  Mooie kleuren zeg en geen fall out bij de Primark oogschaduws in dit doosje? *Vliegt binnenkort naar de Primark* ❤️❤️❤️ Thanks voor de tip!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.