My week in pictures 9

Het is weer tijd voor een nieuwe ”My week in pictures”. Vandaag was ik vrij en ik heb aardig wat kunnen regelen. Mijn vriend en ik hebben een huis gekocht en eindelijk kregen we drie weken geleden het verlossende antwoord dat het allemaal door kon gaan. Ik had echt serieus geen nagel meer over.. over een aantal weken krijgen we de sleutel en dan begint ons avontuur. Benieuwd wat ik de afgelopen tijd allemaal heb gedaan? Bekijk dan snel het complete artikel.

 1. Het was tijd om te werken, lerenjasje aan, haar op een staart en gaan met die banaan. Ik heb heerlijke werktijden want ik begin om 8:45 en ben om 17:15 klaar.
 2. Die avond heb ik ruim 4km gelopen en wat voelde dat goed!
 3. De dag daarna ging ik met een vriendin een stuk lopen… alleen liep ik twee enorme dikke blaren op, ook nog eens op beiden voeten.
 1. En met die enorme blaren mocht ik de volgende dag naar de meest fantastische bruidszaak die er is: https://myvintageboudoir.nl en ik ben geslaagd voor een prachtige jurk! Het is enorm gek om jezelf in een jurk te zien. Maar ik zei Yes to the dress!
 2. Mijn nieuwe paperholder van Aliexpress, ideaal om mijn pagina open te houden wanneer ik er foto’s van maak.
 3. Interieur shoppen in Utrecht. Wat een toffe boulevard zeg in Utrecht, vooral de Bommel en de Woonexpress waren erg mooi. Toch zijn mijn vriend en ik op de een of andere manier mega snel in het bekijken van winkels. We zien het of zien het niet, niet blijven hangen.. hup de pas erin haha.
 1. Toen was het tijd om op mijn nichtje Merel te passen. De andere dag was ik vrij en kwam mijn nichtje Julia langs. Lekker tutten met z’n alle, chipje erbij, limo erbij, nageltjes lakken.. heerlijk!
 2. Dat weekend hebben mijn vriend en ik voor het eerst in Dordrecht gegeten bij Shabu One. Het restaurant is helemaal verbouwd en het menu is veranderd. Eerst was ik helemaal shabu shabu fan, maar ik vind de sushi nu een stuk minder lekker. De Spicy Tuna is nu een droge bal met komkommer inplaats van een mouse met avocado. En drie van mijn favorieten zijn eruit: kabeljauw, kip sushi en de roll met Japanse peper. Nu is gelukkig alleen Dordrecht veranderd, Rotterdam heeft als het goed is nog steeds hetzelfde menu.
 1. Toen was het tijd voor een cursus, ik werk voor Confianza Select en ik ben online recruiter. Ik kreeg een cursus aangeboden via mijn werk en hier stond ik voor open! Het was een lange maar leerzame en gezellige dag. We hadden een hele leuke groep en ik was er met mijn auto heel snel. Het was voor mij 25 minuten rijden naar Utrecht en ik had gereserveerd in de parkeergarage P5. Vanaf hier was het drie minuten lopen naar het gebouw waar de cursus werd gegeven. Ook kregen we nog een lunch aangeboden. Het rozenwater was minder lekker, maar de wrap was heerlijk!
 2. En toen kon ik natuurlijk niet langs de Dunkin en Donuts lopen zonder iets te kopen. Ik kocht voor het eerst in mijn leven 6 zeer prijzige donuts. Ze waren echt heerlijk, stuk voor stuk!
 1. De volgende dag heb ik met mijn vader gesnoept van deze heerlijke donuts. Ik was vooral fan van de karamel en roomcrème. Heerlijk!
 2. De volgende dag had ik zoveel spijt van alle calorieën dat ik besloot om gezonde slowjuice sapjes te maken. Dit was ook echt heerlijk!
 3. Tijd voor een selfie, lekker in mijn rode pyjama!
 1. En toen was het tijd voor mijn verstandskies. Een week geleden ging het goed totdat mijn kies begon te ontsteken, er kwam een bizarre geur vanaf… het was dus tijd om de tandarts te bellen. Gelukkig kon ik de volgende dag al gelijk komen. Ik was doodsbang.. ik rilde als een rietje, maar gelukkig had ik een hele lieve vrouwelijke tandarts. Ze deed alles heel lief en zachtjes en de tandartsassistente aaide over mijn arm, zo lief haha! Voor ik het wist hing mijn mond scheef van de verdoving en toen had ze mijn kies binnen een minuut er al uit.. (ze zei nog, dit is mijn record geloof ik. Er zat ook een hele kleine wortel aan) ik heb er niks van gevoeld! YES! Alleen s’avonds kreeg ik opeens 2 uur lang mega veel pijn. Gelukkig heb ik er momenteel geen last van.
 1. Ik had nog wel eventjes wat ijs nodig op mijn wang, dit was om de zwelling tegen te gaan.
 2. Toen was mijn papa jarig! Ik heb hem een geweldig cadeau gegeven (al zeg ik het zelf, lekker origineel ook).
 3. Oude foto’s terugkijken is altijd fantastisch, kijk nou.. 6 jaar en 15 jaar. Toen deed ik altijd topjes over mijn t-shirts.
 1. Ik ging voor het eerst samen met mijn vriend naar de Ikea. haha wat een gedoe was dat zeg. Ten eerste… wat een drukte zeg, chaotisch, geen leuke meubels en we zagen maar een aantal dingen; tapasplank, vergiet, mengkommen, snijplank en maatschepjes.
 2. Het fantastische cadeau voor mijn vader, hoe leuk is die? Dit armbandje heb ik besteld op www.kayasieraden.nl
 1. Selfie tijd! en een blauw plek op mijn arm, dat zie ik nu pas. Ik krijg weer iets langer haar dus ik kan weer een beetje krullen creëren.
 2. Toen gingen mijn vriend en ik naar Utrecht voor servies.. yes gelukt! Ik wilde dit servies enorm graag. Het is van de collectie earth in de kleur Sand. Hoe fantastisch? Robuust, stoer, ieder exemplaar is uniek. Wij hebben in ieder geval nu alles compleet! Op www.casashops.nl kan je prachtig servies bestellen. Neem vooral een kijkje op de website.
 1. En toen was het Pasen, wat een heerlijk lang weekend hebben we met elkaar gehad. Zaterdag ging ik met mijn vriend naar de woonboulevard in Breda, hier hebben we heel veel toffe dingen gezien (vooral accessoires, maar daar kan ik pas over een paar weken naar kijken). Zaterdag hadden we s’avonds nog een leuk feestje van mijn vriend zijn neef. Die werd 30! Helaas kreeg ik na 2 uurtjes mega blaaspijn en moest ik dus eerder naar huis.. ik ben plat gaan leggen en toen ging het weer na 1,5 uur wat beter. Over een aantal weken ga ik onder een CT-scan en word ik doorgestuurd naar een gynaecoloog. Hopelijk komt er dan iets uit. Na 8 maanden pijn ben ik er wel klaar mee..
 2. Zondag was ik bij mijn schoonouders, daar kregen we heerlijk te eten! Zalm, asperges, een vers soepje, een zalmsalade en nog verse aardbeien met slagroom en ijs, JAMMIE! En maandag hadden we een heerlijke barbecue bij mijn zus en zwager.
 3. De volgende dag zat ik aan de droge crackers met tonijn uit blik haha, het verschil moet er zijn.

Hoe was jullie Pasen? en hebben jullie dit weekend al plannen?

Share:

10 Reacties

 1. Lieke van Veen
  25 april 2019 / 14:10

  Zo wat een drukke week! Gefeliciteerd met jullie huisje.
  Wat fijn dat je geslaagd bent voor een trouwjurk. Ik ben heel erg benieuwd wat het gaat worden.
  Heel veel succes met de CT-scan. Hopelijk is het niks ernstigs.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   9 mei 2019 / 20:22

   Dankjewel Lieke, wat lief! Ja gelukkig zit dat er ook weer op.. allemaal spannend. Morgen heb ik de Ct-scan dus ik ben enorm benieuwd… hopen op goed nieuws (dinsdag hoor ik de uitslag)

 2. 25 april 2019 / 22:33

  Wat een leuke drukke week! Oei die blaar ziet er ontzettend pijnlijk uit! En ik moet binnenkort ook mn verstandskiezen laten trekken. Ik was hier ook een beetje bang voor, maar ik nu heb gelezen dat het bij jou mee viel, ben ik er iets minder bang voor haha

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   9 mei 2019 / 20:22

   haha die blaar heb ik eigenlijk 0,,0 last van gehad gelukkig. Had ‘m netjes kapot geprikt en toen een pleister opgedaan met ha-ra. Toen was het eigenlijk zo weer geheeld. Nee ik heb totaal geen last meer gehad van mijn kies.. heel bizar en ik was echt doodsbenauwd!

 3. 26 april 2019 / 11:06

  Bij CASA hebben ze soms echt prachtige, maar ook ontzettend handige spullen, hé?! Ik kocht er een tijdje terug, op aanraden van iemand in de Lush-Facebookgroep, een draadmandje voor in de douche. Ideaal om m’n verpakkingsvrije producten in te laten drogen.
  Gefeliciteerd met jullie huis, Rachèl! Moet een hele last van jullie schouders zijn dat alles door kan gaan!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   9 mei 2019 / 20:21

   Casa is echt fantastisch haha! Oh zo kom je er nog eens achter he, handig FB! dankjewel lieverd!

 4. 2 mei 2019 / 09:05

  Wauw wat heb je een productieve week gehad zeg. Ik zou dat op dit moment niet aan kunnen met mijn zwangere buik, maar anders zou ik dat ook heel gezellig gevonden hebben haha! Wat bijzonder dat je DE jurk hebt gevonden. Heerlijk he om zo tussen de jurken te snuffelen en van alles te proberen. Hopelijk is je blaar al zo goed als genezen. Liefs!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   9 mei 2019 / 20:20

   Ja haha dat zeker! ahw lekker rustig aan doen Eveline. Ja eindelijk, het is zo apart om jezelf in een jurk te zien. Ik ga morgen naar het ziekenhuis voor een CT-scan dus ik hoop dat ze dan iets gaan zien wat al 8 maanden die pijn overlevert.. eng!

 5. 3 mei 2019 / 21:02

  Wauw, wat een druk weekje! En veel fijne dingen gedaan (behalve je kies dan, ik hoop dat die al wat beter gaat!). En ik ben natuurlijk heeeel erg benieuwd naar je jurk, hihi 🙂

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   9 mei 2019 / 20:20

   Hele drukke week maar het was wel enorm leuk! hihi, binnenkort word die gedeeld op mijn blog.. nog eventjes geduld! Morgen krijg ik een ct-scan dus het blijft nog even spannend..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.