Sushi Mukbang

Sushi Mukbang

Er staat een nieuwe video online, dit keer een update. Wil je dus van alles op de hoogte worden gebracht? check dan even deze video. Ondertussen hoor ik buiten de vogels fluiten, het is momenteel 7:37 en over een halfuurtje moet ik in mijn auto zitten. Ik wil nog steeds afvallen, maar ik heb weer zulke slechte dagen erop zitten.

Dit weekend was het Koningsdag en ik heb het niet gevierd. Overdag ben ik bezig geweest met mijn blog, e-mails beantwoorden en koken. Koken? Yes, want ik ging een overheerlijke taart maken voor onze visite zondag. En zaterdagavond ben ik sushi wezen eten met mijn vriend. En zondag ging ik weer met mijn vriend om 14:00 de keuken in voor een grote pan risotto. Wat een werk is dat zeg haha, maar het was echt heerlijk!

Hoe was jullie Koningsdag? Wat hebben jullie allemaal gedaan?

Share:

2 Reacties

  1. 30 april 2019 / 22:06

    Oeh dit filmpje kan ik nu beter niet gaan kijken denk ik, heb al trek als ik aan sushi denk haha. Ik heb Koningsdag dit jaar ook niet gevierd. Zag je risotto al voorbij komen. Zo lekker ook!

  2. 4 mei 2019 / 11:39

    Oehhhh ik ga kijken! Liefde voor sushi! Ik heb Koningsdag dit jaar ook niet gevierd, had dit keer ook niet eens oranje tompoucen gehaald omdat ik aan het afvallen ben. Wel jammer eigenlijk, hahaha! Liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.