De maand mei gaat fantastisch worden!

De maand mei gaat fantastisch worden!

Deze maand staan er echt enorm veel leuke dingen op de planning. Benieuwd? Lees dan snel dit hele artikel. Vrijdagavond kwam mijn vriend gezellig eten en hebben we de walking death gekeken, tot opeens meneer in slaap viel. Zaterdag hebben we het hele huis schoongemaakt, de was gedaan, gestofzuigd, papier/glas en vuil weggegooid. Je kan dus zeggen dat we goed bezig zijn geweest. Nog 23 dagen en dan is het zover…

Welke dingen staan er nog op de planning?

✘ Nogmaals mijn bruidsjurk passen ‘ik heb nog een soort twijfel, ik had namelijk een totaal andere jurk in gedachten’… dus ik ga tussendoor nog een keer passen. Ik heb namelijk een specifieke jurk in gedachten qua model, vintage look etc. De jurk die ik nu had gekozen heeft dit allemaal niet. En daardoor ben ik achteraf misschien nog extra gaan twijfelen, gelukkig blijken meer mensen hier last van te hebben.

✘ Bij Melanie nog meer highlights laten zetten, hello blond hair! Mijn haar word helemaal summer proof. Het is trouwens echt een tijd geleden dat ik blond in mijn haar had.

✘ Misschien naar Mumford and Sons, mijn vriend en ik zijn echt helemaal fan van hun. Ze maken echt fantastische nummers. Ben jij ook fan van deze band? Sinds 2018 komen ze gelukkig ook steeds vaker op de radio voorbij.

✘ Dan hebben we zaterdag een feestje van Marc zijn tante en oom. Ze zijn 40 jaar getrouwd, dus dat is ook altijd gezellig!

✘ Mijn vriendinnetje Ariette is zaterdag jarig, ppp-arty! Nu nog even een leuk cadeautje voor der fixen. Ik wil altijd een origineel cadeau maken voor iemand. Niet zo’n standaard, he… hier is een cadeaubon. bam.

✘ Ik moet nog even naar het gemeentehuis om nog een aantal dingen voor mijn bruiloft te regelen ‘bij trouwen komt meer kijken dan ik dacht’. Wat een papierwerk moet er hiervoor geregeld worden. Eerst moesten we knallen met het huis wat wij wilde kopen, nu is dat gelukkig allemaal gelukt. Maar nu moet nog het trouwen geregeld worden, normaal heb je hier 1,5 jaar of een jaar voor.. maar wij moeten dit even in 4 maanden fixen haha, komt goed!

✘ Yes, op een dinsdag ga ik een oud klasgenootje van mij opmaken. Wanneer dat gedaan is ga ik door naar het ziekenhuis in Gorinchem. Daar moet ik onder een CT-scan en krijg ik een gesprek bij een gynaecoloog. Hopelijk komt er dan iets uit, na 8 maanden flinke pijn ben ik het wel zat. Dit is dubbel, want een CT-scan is eng, je ziet hier namelijk alles op. Maar ergens wil ik wel weten waardoor mijn lichaam nu elke dag pijn heeft.

✘ Deze maand hebben mijn vriend en ik ook een gesprek bij onze trouwlocatie, de locatie is echt fantastisch.

✘ Het is een tijd geleden dat ik Jordi de vriend van mijn vriend heb gezien, maar over twee weken is het zover. Ik ga dan ook gelijk zijn vriendin Merel ontmoeten, gezellig!

✘ Ook hebben we deze maand een gesprek met de dominee die ons gaat trouwen. Dit zijn natuurlijk ook bijzondere gesprekken, hier kijk ik ook erg naar uit. Het is ook allemaal wel mega zenuwslopend hoor, de tijd vliegt momenteel.

✘ Eind deze maand krijgen Marc en ik de sleutel, super spannend! Dan kan het klussen beginnen, whoehoe. En deze week is het ook Hemelsvaart dus dan hebben we gelijk een weekje vrij, hallo Praxis, Gamma, Verf en kwasten. Hier heb ik wel mega veel zin in, wij gaan van dit huisje ons thuis maken.


Share:

9 Reacties

 1. 5 mei 2019 / 09:42

  Leuke vooruitzichten! Spannend zeg. Een trouwjurk uitzoeken lijkt me echt lastig, zoveel keuze!

 2. 5 mei 2019 / 10:52

  Lijkt me een hele fijne maand!
  Liefs,
  Yara

 3. 5 mei 2019 / 12:11

  Zoveel leuke vooruitzichten heb je, enjoy it!

 4. 5 mei 2019 / 19:54

  Wat een mooie vooruitzichten! Wist niet dat je ging trouwen, geweldig! Veel te doen deze maand, maar allemaal super leuk. Succes met regelen, maar komt vast allemaal goed. Mooie foto ook van jou!

 5. 5 mei 2019 / 20:50

  Wat leuk dat jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Veel plezier met alles 🙂

 6. 6 mei 2019 / 12:54

  Veel leuke dingen zeg! En tussendoor ook veel te regelen. Maar voor een goed doel 😀 Sterkte alvast met de CT-scan!

 7. 7 mei 2019 / 09:46

  Wat leuk dat je gaat trouwen. Leuke dingen staan er op de planning.

 8. 9 mei 2019 / 13:05

  Dat wordt een mooie maand Rachèl! Veel sterkte met de CT-scan 😘

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.