Mijn Instagram Make-over

Mijn Instagram Make-over

Ja… het was tijd. Mijn Instagram had een make-over nodig, en wat voor een! Minder selfies, minder make-up, minder product foto’s uploaden. Het moest namelijk allemaal anders gaan worden. Het begon allemaal toen Rachèl 15 jaar was, ik moest een beroepskeuze gaan maken. Wat wilde ik worden? Dierenarts, fotograaf of binnenhuisarchitect. Deze opleiding was zeer prijzig, voor mij helaas niet haalbaar omdat ik niet de juiste cijfers had voor wiskunde en deze school was niet echt om de hoek. Uiteindelijk ben ik toen gegaan voor secretaresse. Altijd spijt gehad dat ik niet voor binnenhuisarchitect/inrichting wonen ben gegaan. Daarom kijk ik ook nu zo uit naar ons eigen huisje inrichten. En ik ben een VTWONEN stalker geworden.

Verschillende Instagram accounts

Nu kunnen jullie zien dat ik mijn hele feed heb omgegooid. Op dit moment beheer ik drie instagram accounts: RachelKromdijk (make-up), Rachel_Kromdijk (interieur) en Rachelscreahoekje (bulletjournal en creatieve dingen). Nu is het wel heel moeilijk om te groeien op mijn interieur instagram. Want er waren veel mensen die mij volgden om make-up, outfit foto’s of producten die ze voorbij zagen komen. Nu zien ze opeens een bank van de Bommel, of een schilderij van Haco. Dus ik verloor ook weer heel veel volgers. Niet heel erg, want ik doe nu iets waar ik enorm achtersta.

Hieronder laat ik jullie een aantal interieur foto’s zien met een aantal linkjes naar websites. Ik hoop dat ik op deze manier nog meer mensen kan inspireren op interieur gebied.

Inspiratie op interieurgebied

 1. Ik kwam dit prachtige reuzenrad tegen in winkel wat gevestigd is in het Alexandrium Rotterdam. De naam van deze winkel weet ik niet meer, want het was een beetje Bollywood stijl en dat is niet mijn ding. 2. Een prachtig schilderij van veren, deze is te koop bij Tuincentrum Huiting. Hier heb je ook echt prachtige planten en accessoires. 3. Een hele toffe bank en vazen bij Woonexpress. Hier hebben ze ook echt hele toffe items! Hier hadden ze trouwens ook echt hele toffe tapas planken. 4. Een hele toffe wijnkast van de Bommel. 5. Een armband die ik voor mijn vader heb laten maken, hier is die zo blij mee. Ik koos voor het teken Geloof, Hoop en Liefde en daarnaast de tekst; Liefste papa! Op Kayasieraden kan je dit armbandje bestellen en laten graveren, ik had het de volgende dag al in huis. Misschien kan je hier ook een tof Moederdag cadeau regelen? 6. Deze accessoires waren ook te koop bij Tuincentrum Huiting in Vianen. Hoe gaaf zijn die schelpen? Ik krijg straks een vitrinekast dus ik heb wel toffe dingen nodig die ik hierin kan zetten.
 1. Opeens was het tussendoor tijd voor een weddingdress. Vandaag ga ik nog een keer terug omdat ik een beetje ben gaan twijfelen. Maar deze vintage store moet echt iedereen gezien hebben. Ik heb het over Myvintageboudoir in Dordrecht. Mocht je nog een kortingsbon willen? Stuur mij dan even een privé bericht, dan heb ik nog een kaart voor je. Wish me luck vanmiddag, daarna ga ik door naar Melanie om highlights te zetten, zin in! 2. Een hele toffe velvet bank van de Bommel, deze bank heeft een grijs/groen/blauwe kleur echt heel erg uniek! Wil je deze in een hoekbank? Ga dan naar de Trendhopper. In Sliedrecht was ik namelijk helemaal verkocht, maar mijn vriend wilde toch voor de groene hoekbank gaan die we bij de Haco hadden gezien. 3. Deze foto heb ik gemaakt bij de Bommel, hoe mooi is die stoel? 4. Wij hebben in ons dorp een tweedehands winkeltje gekregen en daar kocht ik deze toffe glazen. 5. Ik kocht na mijn cursus in Utrecht heerlijke donuts van Dunkin Donuts. 6. Deze toffe lamp zag ik bij Tuincentrum Huiting in Vianen. Heel erg uniek en bijzonder, daar hou ik ook van! 7, 8 en 9 zijn ook allemaal gemaakt bij Tuincentrum Huiting. Ik kon niet stoppen met foto’s maken, ieder hoekje was uniek!

1.Dit waren mijn eerste interieur foto’s op mijn instagram. Vooral op de laatste foto (de poezenmand) werd enorm enthousiast op gereageerd. Deze foto is gemaakt bij Tuincentrum Huiting in Vianen. 2. Een vloer uitkiezen.. uiteindelijk zijn we niet voor visgraat gegaan, omdat wij niet een hele brede woonkamer hebben en het anders heel druk zou worden. 3. Mijn vriend en mijn zus vonden dit schilderij bij de Bommel helemaal fantastisch. 4. In Den Haag zagen we deze toffe schaaltjes, perfect voor sushi right? 5. We gingen in Den Haag ook kruiden kopen bij een kraam, hoe leuk zijn deze theevaasjes? 6. Borden gespot bij Riviera Maison, heel cute! Dots Dots 7. Dit is ons servies geworden.. wij hebben het gekocht bij Casashops. Dit is van de Earth collectie, ik ben er echt verliefd op! 8. Een toffe mand ook bij Casa gespot. 9. Als we ooit nog een kat nemen dan krijgt die deze mand, hoe cute? Deze hadden we gespot bij Riviera Maison.

In welke winkel heb jij de meeste items geshopt?

Willen jullie meer van dit soort inspiratie interieur blogs? Laat dat dan even hieronder weten. Er komen namelijk nog veel meer winkels aan die ik wil gaan plunderen, zoals loods 5, trendhopper, de bommel, casa shops etc. En mijn planten ga ik sowieso bij Huiting halen, ik heb daar zoveel moois gezien. In welke winkel heb jij het meest gekocht qua meubels/accessoires?

Share:

6 Reacties

 1. 8 mei 2019 / 13:06

  Leeeuk! Wat ik ook leuk zou vinden is de leuke items die je bij Kwantum en bij JYSK kunt vinden bijvoorbeeld, daar hebben ze soms echt verrassend leuke dingen voor lage prijzen.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   8 mei 2019 / 21:19

   De JYSK hoor ik ook regelmatig wat over, hier kan ik ook weleens gaan kijken! Thanks voor de tip Simone

 2. 8 mei 2019 / 20:26

  Gewoon posten wat je zelf leuk vindt! Dat is uiteindelijk toch belangrijker dan de volgers. Ik vind interieur persoonlijk leuk, maar make-up ook, dus vind het allebei tof om voorbij te zien komen. Ik zie regelmatig leuke items bij H&M home, Kwantum en Karwei!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   8 mei 2019 / 21:20

   Dat is het ook zeker Sanne, en niet mezelf zo pushen om meer volgers te halen, en sinds ik die knop heb omgezet zit ik ook een stuk relaxter in mijn vel. Ah H&M kijk ik ook regelmatig op, die hebben ook hele leuke dingen. Karwei en Kwantum moeten we nog heen! Xx

 3. 9 mei 2019 / 17:11

  Aagh, ik begin zo iemand te worden die graag interieurprogramma’s ziet. Ook op Insta scroll ik regelmatig naar interieur. Ik vind het heel erg leuk om te zien welke items men met elkaar combineert en ook qua kleur.

 4. 12 mei 2019 / 08:18

  Wat een goed idee verschillende Instagram accounts misschien moet ik daar ook maar eens naar gaan kijken. Ik doe ook zoveel door elkaar.;)
  X Robin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.