Wat te doen met Moederdag?

Wat te doen met Moederdag?

Zondag is het Moederdag, heb jij al iets georganiseerd? In dit artikel deel ik een aantal tips. Ik heb sowieso een hele goede band met mijn ouders, en het liefst wil ik ze ook iedere dag iets leuks meegegeven. Over een paar maanden ben ik uit huis, dus ik geniet nu iedere dag van het feit dat ik in zo’n fijn gezin mocht opgroeien. Eventjes lekker met mijn moeder onder een kleedje tv kijken, of samen in bed een spannende film kijken. Lachhen terwijl we de vaat doen, gezellig met mijn ouders een kopje thee drinken, onder het eten leuke gesprekken aangaan. En zo kan ik nog wel eventjes doorgaan.

De meest fantastische tips;

 • Ga samen naar de bioscoop
 • Kook voor je moeder/ouders anders is het ook zo zielig voor paps
 • Schrijf bij alles wat je geeft een kaartje, woorden doen het altijd goed
 • Maak een fotoalbum op Albelli, momenteel krijg je 25% korting op ieder fotoboek!
 • Ga samen naar een grote stad en sluit af door ergens een hapje te eten
 • Plan een High wine of een High Tea
 • Ga samen naar een Wellness, heerlijk samen relaxen
 • Waai lekker uit op het strand
 • Maak een grote boswandeling
 • Ga lekker zelf je moeder vertroetelen, geef haar een mini manicure
 • Schrijf een gedicht!
 • Geef een bloemetje, iedereen wordt happy van bloemen right?
 • Geef een sieraad cadeau en laat het graveren

Waar ga jij je moeder mee verrassen?

Share:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.