My week in pictures 10

My week in pictures 10

Het is weer tijd voor een nieuwe ”My week in pictures”. Vandaag was ik vrij en ik heb aardig wat kunnen regelen. Mijn vriend en ik hebben een huis gekocht en over twee weken krijgen we al de sleutel. Het is zo’n spannende tijd voor ons..

Vanmorgen kreeg ik de uitslag van de CT-scan. Ze hebben een niersteen(tje) gevonden. En misschien dat dit kleine steentje mij al 11 maanden loopt te pijnigen. Ik hoop in ieder geval dat dit steentje deze pijn veroorzaakt. Gelukkig was er niks mis met mijn blaas, nieren, lever, baarmoeder of eierstokken. Over een paar weken word ik geopereerd en dan moet ik ook een nachtje blijven. Dit allemaal nog eventjes voor ik ga trouwen, heel fijn. Maar ik wil zooo graag van die pijn af. In dit artikel ga ik in ieder geval weer een weekoverzicht met jullie delen.

Er kwamen vrienden eten en ik dacht, Rachèl.. trek even alles uit de kast. Ik maakte een mega lekkere chocolade taart met botercreme, zelfgemaakte karamelsaus en zoals jullie kunnen zien mega veel chocolade verrassingen on top! Dit was trouwens mijn eerste taart ooit, goed gelukt toch? Ja, ik heb wel eerder taarten gemaakt, maar dat waren de pakjes varianten. Daar had je alleen water en een ei bij nodig.

Het diner was eigengemaakte risotto met kastanje champignons, parmezaanse kaas, blauwe kaas, pijnboompitten, basilicum, witte wijn, knoflook en ui. De balletjes gehad had ik zelf gerold in heerlijke Italiaanse kruiden, sambal en gedroogde oregano. Sounds delicious right? Rond 21:00 was het tijd voor een spelletje, hello ticket to ride!

Inspiratie op instagram gevonden, die zwarte jaloezieën willen wij ook heel graag, de tafel op de eerste foto is onze eettafel geworden, nu nog even stoelen gaan kopen.. daar zijn we nog niet helemaal uit. En kijk hoe tof? Zo’n object wilt toch iedereen, dit kleine terrarium houdt zichzelf al twee jaar goed! Ze zijn alleen mega duur.. dat is dan weer jammer. Ze zijn ook bij Loods 5 te koop in Sliedrecht.

Mijn ouders waren vorige week op vakantie naar Portugal en ik heb dus op het huis mogen passen. Dinsdagavond kwam mijn nichtje Merel groene spaghetti eten en daarna hebben we verschrikkelijke ikke gekeken op Netflix. The next day kwam het cadeau voor mijn ouders binnen, daar hebben we even snel een kijkje ingenomen! Daarna weer netjes ingepakt!

Het was tijd voor Ben en Jerry, soms heeft een vrouw dit nodig. Een heerlijk avondje beneden gezeten en Netflix gekeken. Dit weekend trok ik mijn nieuwe jurkje aan en deed ik knal rode lipstick op. Hello sunshine! Samen met mijn aanstaande man, haha wat klinkt dat gek!

Ik had een heerlijke lunch gemaakt met mozzarella, pijnboompitten, ei en tomaat. En ik ben op Koningsdag uiteten geweest met mijn vriend. Wij gingen naar Shabu Shabu in Rotterdam. Heerlijk genoten van elkaar en van de sushi! En ik had weer prachtige highlights bij Melanie laten zetten, ze kan het zo goed!

Op mijn werk maakte ik nog een salade met mozzarella, makreel, olijfolie en augurk. Een prachtige avondzon vanuit mijn slaapkamerraam. Dit was nog een foto van een spel die wij met vrienden hadden gespeeld. Heel grappig spel ook. Ik vind een spel doen met vrienden echt heerlijk ontspannen. Chipje erbij, drankje erbij en lachen maar!

Hoe was jullie week?

Share:

3 Reacties

 1. 16 mei 2019 / 21:28

  Wat leuk meid! Ik ben benieuwd naar je nieuwe huis en inrichting! Veel succes!

 2. 24 mei 2019 / 14:33

  nice blog to read.
  Thanks for the share.
  All the very best for the surgery, Hope you recover soon
  Cheers!!

 3. 28 mei 2019 / 11:56

  Great blog to read.
  Congrats for your wedding which is soon to happen.
  Cheers.!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.