Bee-care Beauty Mystery Box

Het is tijd voor een mega beauty unboxing en review. Zoals jullie kunnen zien heb ik aardig wat producten verzameld. Je kan op Bee-Care kiezen voor een maandelijkse box. Je kan zelfs kiezen voor een Beauty Mystery Box. Een normale box kost €20,- per maand! Deze box heeft een waarde van €100,00. Het kost wat, maar dan heb je ook een goed gevulde box met prachtige producten. Laten we snel naar de swatches gaan kijken.

Product swatches

En hier zien jullie alle swatches, dit vinden wij namelijk het belangrijkst toch? Dus dit keer begin ik er gewoon mee. De eerste swatch is de poeder blush, daarna de prachtige oogschaduw stick met een rood/bruine ondertoon, lipgloss, lip potlood, concealer, foundation, BB-creme, hand en voet crème en een bodylotion. Vooral over het laatste product ben ik erg over te spreken.

Op de foto hierboven kan je de foundation wat beter bekijken (onder de concealer). Het is namelijk een hele lichte kleur, dit is wel extra makkelijk als je een andere foundation moet mengen om de juiste kleur te krijgen.

Nagellak Red Shine

Ook zat er een prachtige nagellak in van het merk I-Q Cosmetics Het is een diep paarse kleur met een prachtige shine. Zo’n kleurtje gebruik ik niet snel, maar ik vind ‘m wel erg mooi! Dragen jullie veel paars? Als ik voor fel ga dan kies ik vaak voor rood. Maar ik heb weinig paars in mijn stash. Deze nagellak heeft een brede kwast waardoor je de nagellak makkelijk kunt aanbrengen. Ook is de kleur in de eerste laag al dekkend.

O.TWO.O Mascara

Ziet deze mascara er niet prachtig uit? Vooral dat dripped effect vind ik echt fantastisch! En het roze met het goud vind ik een prachtige combinatie. Ik was blij dat dit een rubber kwastje is, dat geeft mijn wimpers namelijk altijd het mooiste effect. Hebben jullie dat ook altijd met een mascara? Of kiezen jullie liever voor een brede/grote borstel? Dit wordt in ieder geval een favoriet product van mij. Hij klont niet en verdeelt prachtig de mascara.

Oogschaduw W7 & Wenkbrauwkit

Het oogschaduw palette oogt ook erg netjes, er zitten prachtige warme tonen in, deze passen prachtig bij mijn groene oogkleur. Hierdoor lijken ze namelijk nog groener (dat komt door de rood/bruine kleur). Helaas zijn de oogschaduws niet enorm gepigmenteerd. Ik hou van oogschaduw, maar helaas doet deze mij niet enorm veel. Binnenkort ga ik hier een ooglook mee maken. Deze zullen jullie dan voorbij zien komen op mijn Instagram.

Conclusie

Het waren aardig wat producten, maar wat ben ik er blij mee. De bodylotion is echt fantastisch. De geur is echt geweldig, helaas is het product wel enorm dun. Hierdoor loopt het al uit de fles voordat je de dop open hebt. Verder valt het oogschaduw palette tegen, hier had ik meer van verwacht. De mascara, nagellak, lip potlood, blush, body scrub en de bodylotion zijn zeer fijn! Wil je dus ook zo’n box ontvangen? Kijk dan zeker even op de website van Bee-Care. Er komt deze week een win-actie online op mijn Instagram account.

Share:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.