Verhuisvlog #1

Verhuisvlog #1

Er staat een nieuwe vlog online! In deze video geef ik jullie een tour door ons huis. Wat is er al veel gebeurd! Vanaf 28 mei zijn we als een gek tekeer gegaan in het huis.

Wat is er allemaal al gedaan? Alle muren zijn gestuced, de vloeren zijn er uitgehaald, vloerverwarming geplaatst, airco geplaatst, keuken helemaal gepoetst, kit uit de badkamer gehaald ”wat een rot klus is dat zeg”, radiatoren eraf gehaald, deuren eruit gehaald, sanitair helemaal weer schoongemaakt, alles met de hoge druk gedaan (buiten en in de schuur), de hele schuur leeggehaald en werkplank eruit gehaald, de vloerwarming aangesmeerd met tegellijm, de koof weggehaald en de gaskachel eraf gehaald en volgende week krijgen jullie natuurlijk weer een update!

Wil jij meer update video’s zien? Dan ga ik meer filmen voor jullie. Laat dat even hieronder weten.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.