Kroontje in Vianen

Ik ging deze dag samen met mijn zus en moeder naar Vianen voor een trouwboeket. Maar toen kwam ik opeens een winkel tegen die ik nog niet eerder had gezien. Kroontje in de Voorstraat heet de winkel. Ik liep naar binnen en toen werd ik al gelijk enthousiast. Wat een mega toffe en stijlvolle winkel zeg! De dingen die er stonden waren helemaal mijn smaak. Dit zijn winkels waar je je tijd voor moet nemen, hoe langer je er bent des te meer je ontdekt.

Verder had je er echt van alles; kleding – geurtjes – sieraden – My Jewellery – kaarten – agenda’s – boeken – bad/douche artikelen – kalenders – schilderijen – enorm veel woon accessoires – olijfolie – kruiden. Noem het maar op! Dit is een winkel die van alles verkoopt, vooral als je een uniek cadeau zoekt kan je hier goed terecht.

Openingstijden //

zaterdag10:00–17:00
zondagGesloten
maandag13:00–17:30
dinsdag10:00–17:30
woensdag10:00–17:30
donderdag10:00–17:30
vrijdag10:00–20:00
Super leuke kaarten!
Een panorama foto van de winkel
Een aantal olijfolie flessen en diverse kruiden
Servies zwart/wit
Toen zag ik hier mijn toekomstige schaaltjes, ze zijn zo leuk!
De paskamers zijn lekker ruim, robuust en sfeervol ingericht

Ze verkopen dus ook enorm veel sieraden, hier ben ik een lastige in.. maar ze hadden echt enorm veel leuke dingen!
Ik werd door twee dames echt enorm leuk geholpen, nogmaals bedankt!

Heb jij weleens van deze winkel gehoord? Niet? Ga dan heel snel naar Vianen of Ijsselstein. Je kan in deze winkel uren dingen bekijken, ontdekken en uiteindelijk kopen. Wanneer mijn huis af is, ga ik zeker nog een keer naar Kroontje in Vianen.

Share:

3 Reacties

  1. 18 juli 2019 / 20:56

    Wat een toffe winkel! Super leuk om een cadeautje te halen voor iemand denk ik ook. Vind de schaaltjes die je hebt uitgekozen heel leuk en dat zwart-witte servies ook.

  2. 18 juli 2019 / 21:50

    Wat ziet deze winkel er onwijs leuk uit zeg! Super tof om rond te snuffelen voor je eigen interieur of als je een cadeau nodig hebt.

  3. 31 juli 2019 / 08:11

    Die schaaltjes zijn te leuk! Ik heb zelf allemaal servies van HK living en dat kun je ook eindeloos met elkaar combineren. Je kan nooooooit genoeg servies hebben, al gebruiken we dan misschien niet alles even vaak;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.