Mijn eigen beauty hoekje

Het huis schiet al op, en alle kamers worden ook al langzaam gevuld. Nu is er nog een kamertje over waar nog niks in staat. Wat gaan we daarvan maken zei ik tegen mijn vriend? We hebben nog onze vraagtekens, eerst was dit namelijk een inloopkast. Maar die opening naar onze slaapkamer hebben we dichtgemaakt. Hierdoor hebben we een nieuwe kamer gecreëerd. 

Nu heb ik straks wel een prachtig bureau, maar ik wil nog wel graag een make-up hoekje. Ik heb namelijk 8 lades met make-up (nu wil ik dit wel gaan sorteren), maar jullie begrijpen wel dat zo’n hoekje een must have is. Waar moet ik anders al mijn make-up laten? En in de badkamer hebben we alleen twee kleine plankjes, maar geen lades helaas.

Nu kwam ik bij een super leuke budget kaptafel. Deze tafel heeft eigenlijk alles wat ik zoek. Hij is lief, compact en er zitten ook nog lades in! En nu krijg je er ook nog een spiegel gratis bij. Ik zie mezelf er al achter zitten, jij ook? Ook gelijk leuk om als achtergrond te gebruiken wanneer ik mezelf filmend ga opmaken. In mijn ouderlijk huis had ik niet heel veel plekjes om mezelf te filmen. Vaak deed ik het voor mijn witte kast of ik zette mijn camera op mijn vensterbank. Straks heb ik een heel huis om leuke video’s op te nemen. Dit zijn trouwens de afmetingen van de kaptafel:

Afmetingen tafel; 115x78x40 cm Afmetingen spiegel; 54,4×84,4×2 cm

Ga ik weer verder met youtube?

En dat ga ik ook zeker weer oppakken, er komen momenteel alleen maar verhuisvlogs online. Maar dat komt omdat ik op dit moment te druk ben om aan social media te werken. Op dit moment zien mijn dagen er zo uit;

❀Maandag/dinsdag werk ik tot 17:15 daarna ga ik snel thuis eten en naar het huis. Vaak ben ik tot 22:00/23:00 bezig in ons huisje. Woensdag ben ik vrij en haal ik snel een stofdoek door mijn kamer heen. Daarna ga ik dan ook weer snel richting ons huis. Donderdag/vrijdag gaan precies zoals in het begin van de week en zaterdag ben ik er ook de hele dag te vinden. Alleen zondag hebben we echt een totale rustdag.

Maar goed, ik ga toch even deze kaptafel aanschaffen op Perfecthomeshop. Ik wilde deze budget tafel met spiegel toch wel erg graag aan jullie laten zien. Tegenwoordig kost zo’n kaptafel namelijk kat en kogel. Dan is deze prijs wel enorm leuk!

Share:

4 Reacties

 1. 22 juli 2019 / 07:16

  Lijkt me heerlijk om zo’n beautyhoekje in huis te hebben! In mijn huisje is daar op dit moment geen plek voor, dus ik doe mijn make-up staand voor een wandspiegel. Niet ideaal haha. Wat zullen jullie blij zijn als al het werk erop zit en jullie het huis in kunnen! Grappig trouwens, de uitdrukking kat en kogel kende ik nog niet.

 2. 22 juli 2019 / 18:54

  Kost kat en kogel? Daar heb ik nog nooit van gehoord, haha! Maar hij is inderdaad wel heel mooi.

 3. 28 juli 2019 / 15:26

  Wat heerlijk he, zo’n echt beauty hoekje. Ik hou echt van zo’n simplistische look wat dat betreft. En dan mooi aangekleed met mooie flesjes parfum en mooie palettes.

 4. 31 juli 2019 / 08:07

  Oh dat is zo heerlijk om een eigen beautyhoekje te hebben! Ik heb zelf een ladekast op de slaapkamer met beauty spulletjes erop. Daar kan ik echter natuurlijk niet aan zitten, dus opmaken doe ik altijd aan mijn bureau;-) Vind ik fijner omdat ik dan niet hoef te staan, haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.