Verhuisvlog #5 – mijn complete uitzet en de meubels zijn er!

Verhuisvlog #5 – mijn complete uitzet en de meubels zijn er!

Yes ik ben er weer! Het was weer eventjes een weekje stil op mijn blog, maar ik ben er weer! Morgen stapt deze dame in het huwelijksbootje en wat heb ik er zin in. Op 8-8-2019 ga ik ja zeggen tegen de man die mij zeven jaar geleden gelukkig heeft gemaakt en er nog steeds alles aan doet om mij te laten lachen. We gaan een spannend en nieuw avontuur aan, maar we zijn er klaar voor!

Bekijk hieronder de video waarin je kan zien hoe ik al mijn uitzet spulletjes pak. En ik kan je zeggen, het zijn er aardig wat! De zolder stond opeens ram vol en ik dacht.. hoe kan ik dit allemaal gespaard hebben in 26 jaar? Maar hierdoor kon ik al wel enorm veel ruimtes inrichten. In keuken ontbreekt echt niks meer haha, die is helemaal afgeladen en vol.

En dan is het opeens zover

Morgen wordt een van de mooiste dagen uit mijn leven, mijn kimono en jurk hangen al klaar en ik ben zo benieuwd hoe deze dag gaat verlopen. Alles is heel lekker gepland dus ik heb er geen kijken naar. Al mijn vriendinnen sturen al whatsappjes dat ze er enorm veel zin in hebben, en de nagels al aan het lakken zijn. Nu nog hopen op wat zon! Marc en ik gaan morgen met de mustang richting Utrecht naar de Metaal Kathedraal. Daar gaan we wat mooie plaatjes schieten.

Geniet van de video en ondertussen ga ik nu echt richting die 10.000 abonnees, super leuk om te zien dat mijn video’s zo goed worden bekeken. En ik hoop in mijn nieuwe kantoortje straks nog meer toffe video’s op te nemen. En misschien dan weer mijn visagie skills erbij pakken!

Iedereen een fijne vakantie/een fijn weekend!

Share:

6 Reacties

 1. Anna Gerrie - beautyonthefarm.nl
  8 augustus 2019 / 21:50

  wat een mooi resultaat. de badkamer vind ik heel gaaf zo met die wasbakken. hopelijk hebben jullie een mooie dag gehad vandaag!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   13 augustus 2019 / 16:53

   We hebben een prachtige dag gehad, dankjewel!

 2. 10 augustus 2019 / 20:33

  Van harte gefeliciteerd! Ik hoop dat jullie een heerlijke, stralende dag gehad hebben. Succes met de laatste verhuisloodjes.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   13 augustus 2019 / 16:53

   Gelukkig zat het weer mee, nu hebben we een heerlijke dag gehad!

 3. 13 augustus 2019 / 11:27

  Thanks for sharing content and such nice information for me I enjoyed reading your articles. This is truly a great read for me.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.