Verhuisvlog #6 – IKEA PAX

Verhuisvlog #6 – IKEA PAX

En het is alweer tijd voor een verhuisvlog. Ik wist dat IKEA prachtige kasten had, maar ik ben zo blij met het eindresultaat. Het heeft wat scheldwoorden gekost en ik had geen nagels meer over maar ze staan! Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog gaan vinden.

Ondertussen krijg ik enorm veel enthousiaste berichten binnen via instagram. Iedereen is zo enthousiast over ons huis, eindelijk kan ik ook iets met interieur doen. En blijkbaar doen we iets goed want iedereen is verliefd op ons interieur. Ook worden onze foto’s enorm vaak opgeslagen! Dit kan ik weer in mijn instagram statistieken zien.

Veel kijk plezier en vergeet niet te abonneren. Ondertussen heb ik nog minder dan 100 mensen nodig om de 10.000 abonnees te halen.

Share:

3 Reacties

 1. 16 augustus 2019 / 08:08

  Leuke filmpje en wat heb je super leuke kledingkasten samengesteld. Ik vind je indeling heel mooi. Waar komen de rosegouden kledinghangers van jou vandaan?

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   17 augustus 2019 / 11:00

   De hangers zijn van de Primark, deze heb ik zo’n drie jaar geleden gekocht. Maar misschien hebben ze nog zo’n zelfde variant?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.