Onze Bruidstaart

Het water loopt me nog in de mond als ik terug denk aan onze bruidstaart. Het liefst had ik meerdere stukken gegeten, of nog wat voor de volgende dag bewaard haha, maar alles was helemaal op! Sommige mensen hebben twee stukken gekregen, dus gelukkig hadden we wel meer dan genoeg. Hoe hebben wij onze taart uitgezocht? Hoe kwamen we op dit idee? En wie heeft deze prachtige taart gemaakt? Dat kom je allemaal in dit artikel te weten.

Wat een plaatje is het he? Ik blijf deze bruidstaart echt geweldig vinden. Degene die deze taart heeft gemaakt, heeft deze foto ook op haar Instagram gedeeld. Hier werd ook onwijs leuk op gereageerd!

Pinterest verslaafd

Zoals vele van jullie weten ben ik ‘verliefd’ op Pinterest. Hier heb ik al duizenden foto’s gepind en al veel mappen gemaakt. Benieuwd hoe mijn Pinterest eruit ziet? Klik dan hier. Ik had ook een mapje aangemaakt speciaal voor onze bruiloft. Hier had ik al bijna 300 pins in bewaard. Waaronder veel taart ideeën! ik wilde niet zo’n standaard bruiloft taart. Dus ik ben op een zoek tocht gegaan, ik liet een aantal taarten zien aan Marc en die vond uiteindelijk ook een naked taart tof.

Ook waren we het snel eens over de smaken: hazelnoot, chocolade, een zachte creme en karamel. Qua versiering moest het subtiel blijven, ik had ergens donuts en macarons gezien en dat vond ik wel echt enorm leuk!

Marjolein van Heel Holland Bakt

Marjolein heeft onze taart gemaakt, eerst hebben we een aantal bakkers in de buurt bekeken (van onze feest locatie). Maar daar werden we niet enthousiast van. En Marjolein hebben wij tot op de voet gevolgd met het programma Heel Holland Bakt!

En ze opende ook nog eens een winkel, hoe tof? Marc en ik maakte een afspraak en we mochten onze ideeën komen delen en gelijk het een en ander proeven. Ze zei al gelijk dat wij een stel waren wat heel precies kon vertellen wat ze wilden. En dat was ook zo, ik had van te voren al van alles in de mail gezet met ook een aantal voorbeelden qua taarten. Het was voor Marjolein spannend want ze had nog nooit zo’n (trouw)taart gemaakt.

En op de dag zelf zagen we de taart voor het eerst

En wat waren we happy! We kwamen de locatie op en toen zagen we de taart, wat een mega stoere taart was het geworden! De topper heb ik laten maken op https://www.weddingdeco.nl hier heb ik je echt onwijs leuke accessoires en items voor je bruiloft. Neem dus vooral op deze website ook een kijkje!

Heb je nog meer vragen over deze taart? Stel ze dan hieronder of stuur mij een dm via Instagram.

Share:

10 Reacties

 1. Jozina
  27 augustus 2019 / 21:07

  Ha Rachel,
  Wat een prachtige taart! Ziet er idd overheerlijk uit! En dan gemaakt door Marjolein, leuk voor haar!

 2. Wanda
  28 augustus 2019 / 11:46

  Wauw, wat een prachtige taart!! Ik kan me voorstellen dat je er verliefd op was (en bent). En wat ook niet geheel onbelangrijk is, volgens mij was het ook een verrukkelijke taart!!

 3. 2 september 2019 / 20:12

  Deze taart is zoooooooo mooi! 😍😍😍

 4. 3 september 2019 / 11:51

  Wat een prachtige taart is het inderdaad geworden! 🙂 <3

 5. 5 september 2019 / 09:24

  Hij is prachtig, past ook zo mooi in het plaatje! Wij hadden in Frankrijk een twee persoons taartje die ook verrukkelijk was. Bij onze bruiloft in Nederland hadden we geen bruidstaart omdat we daar een high tea hadden.

 6. 8 september 2019 / 20:07

  Wauw wat een mooie taart, echt een inspiratie voor onze dag!

 7. 9 september 2019 / 09:48

  Wat een prachtige taart! En wat een mooie foto’s. Super leuk dat Marjolein van Heel Holland Bakt jullie taart gemaakt heeft. Echt een pareltje! Zeer Pinterest waardig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.