Mijn schoonmaakroutine

Mijn schoonmaakroutine

Yes, eindelijk kon ik deze video opnemen. Ik kan je zeggen het was een heel gedoe om ieder ding te filmen, maar het resultaat mag er wezen! Ik had 52 minuten aan beeldmateriaal en daar heb ik 19 minuten van kunnen maken. In deze video laat ik zien hoe ik mijn huis voor het eerst helemaal ga cleanen. Van de was tot ons bed verschonen, van de was ophangen tot de ramen zemen.

Benieuwd wat ik ook allemaal gebruik? Check dan ook vooral even de beschrijving. Ik gebruik voor alles Ha-Ra, dit verkoopt mijn moeder al meer dan 30 jaar en sinds een tijd kunnen wij dit merk ook 100% vegan proof noemen. Ideaal voor de vegan mensen onder ons! Ook kan je deze producten jaren gebruiken, het is dus een win-win situatie.

Bekijk hieronder de video en vergeet je niet te abonneren, dat kan hier.

Mijn schoonmaakroutine ;

Share:

2 Reacties

  1. 5 september 2019 / 09:22

    Haha, ik weet niet hoe het komt, maar ik wist helemaal niet dat je zo actief was op Youtube. Maar toevallig ontdekte ik dat van de week en vanochtend tijdens het ontbijt heb ik vast een stukje van deze leuke video bekeken. Heel inspirerend, ik krijg altijd zin om zelf in huis aan de slag te gaan als ik zulke video’s kijk;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.