Trussardi – My Name

In dit artikel schrijf ik een review over mijn Trussardi – My Name parfum. Door de dop werd ik al gelijk enthousiast. De dop bevat een prachtig elegant glansje. De verpakking is net zoals de flacon, strak maar met met een touch of gold! Benieuwd naar de geur? Bekijk dan snel de rest van het artikel.

Deze parfum straalt iets unieks uit, ik kan het bijna niet in woorden omschrijven. Volwassen? Chique, Zwoel, Warm? Delicate geur, I dunno. Sowieso vind ik een parfum altijd lastig omschrijven. Sowieso dragen meisjes van onder de 18 deze parfum niet. Deze parfum kocht ik al een kleine drie jaar geleden en nog steeds draag ik deze met veel plezier. Meestal gebruik ik deze parfum wanneer ik een feestje heb. En meer op een zwoele avond, you know what I mean.

De prijs varieert tussen de €41,00 en €50,00 voor 100ml. Bekijk dus google goed want je hebt er een aantal sites tussen zitten die deze parfum goedkoper aanbieden. En dat kan je natuurlijk altijd proberen! Wat vind ik van de prijs? Het is niet teveel gevraagd voor 100ml en de geur blijft ook echt uren lang zitten. De volgende ingrediënten zitten erin:

Vanille en amber vormen de basis van deze parfum. De warme/zoete geur van vanille rook ik direct.

-Witte violet
-Heliotroop
-Sering
-Muskus
-Aronskelk

Door deze ingrediënten heeft de parfum een zwoele en warme geur. Hij blijft dus uren hangen en daardoor geef ik deze parfum een 8+. Ik vergeet ‘m soms erbij te pakken.. maar ik draag deze parfum met veel plezier. Andere mensen beschreven deze parfum als: veilig en chique of een heerlijke zachte geur.

Wil je deze parfum ook kopen? Kijk dan op bol.com, parfumswinkel, douglas voor meer informatie. Daar kan je ook meerdere reviews lezen! Inmiddels is het alweer zaterdagmiddag en vanavond krijgen we vrienden op visite, gezellig! Eerst even de drankjes koud zetten en de brownies snijden!

Share:

3 Reacties

 1. 8 september 2019 / 12:49

  Oh, als ik zo naar de geurnoten kijk en zoals jij hem omschrijft, lijkt het mij een heerlijke geur. Ik hou ook van dat zwoele en warme in een parfum, zeker met de herfst voor de deur pak ik er vaker van dat soort geuren bij.

 2. 24 september 2019 / 11:10

  Wauw wat een prachtige fles! In de herfst en winter periode draag ik zelf graag warmere geuren dus deze klinkt heel lekker zoals je hem omschrijft. En ik houd ook erg van chique! 🙂

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   25 september 2019 / 19:10

   Thanks voor je reactie Eveline, oh ik hou ook echt van deze geuren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.