Verhuisvlog #8 – nieuwe klok gekocht bij Intratuin

Verhuisvlog #8 – nieuwe klok gekocht bij Intratuin

Het is tijd voor een nieuwe verhuisvlog, nummer acht alweer! De tijd vliegt echt voorbij.. we zijn alweer bijna 2 maanden getrouwd. Waarom gaat de tijd zo snel wanneer je ouder begint te worden? Pff, naja ga maar snel deze video bekijken, want ik wil jullie weer veel laten zien. Ten eerste heb ik een grote en prachtige klok gekocht bij de Intatruin. Deze klok heb ik officieel gekregen van mijn zus, zwager, broer en schoonzus (dit was nog een tegoed voor onze bruiloft). En nu kunnen we er iedere dag van genieten.

Op de gezonde tour!

Vanavond ga ik nog heerlijk even wat bloggen, een was strijken en daarna lekker warm douchen. Ik ben trouwens ook met c9 begonnen, wat houdt dit precies in? Ik ga 9 dagen clean eten, dat betekent dat ik aan de pillen, shakes en pure Aloevera sap zit. Na die 9 dagen moeten mijn darmen weer helemaal schoon zijn, worden je voedingsstoffen weer beter opgenomen, kan ik een paar kilo zijn kwijt geraakt en misschien knapt hier mijn blaas ook van op. Ik ga hierover een video maken en er komt ook een blog artikel online.

Hieronder is mijn verhuisvlog te bekijken:

Wil je je abonneren op mijn kanaal? Dat kan helemaal gratis! Klik snel hier op de link om op abonneren te klikken: https://www.youtube.com/user/Rachelkromdijk

Een hele fijne avond lieve mensen en vergeet niet mijn nieuwste Instagram foto te bekijken, ik heb namelijk prachtige graspluimen gekocht! Klik hier om de foto te bekijken.

Share:

7 Reacties

 1. 24 september 2019 / 07:18

  Ah die pluimen zijn zo leuk! Ga ik straks ook zeker in huis halen.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   25 september 2019 / 19:12

   Krijg je geen spijt van! Ik vind ze ook echt zo leuk, nu woont er een vrouw tegenover me die ze ook heeft en die had mijn foto gezien. Toen kreeg ik een dm met je mag ze ook bij mij knippen hoor haha.. zo lief!

 2. 24 september 2019 / 08:48

  Wat een interessant dieet. Ik ken het niet, maar 9 dagen is vol te houden!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   25 september 2019 / 19:10

   Ja 9 dagen is prima te doen, en heb het nog echt niet moeilijk!

 3. 25 september 2019 / 13:24

  Zo leuk! En het klinkt als een interessant dieet, ben wel benieuwd wat het voor je doet!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   25 september 2019 / 19:10

   Ik hoop dat het mij weer op de goede weg helpt en dat ik weer wat fitter in me velletje kom te zitten!

 4. 30 september 2019 / 09:32

  Klinkt als een interessant dieet, ben benieuwd hoe je je erbij gaat voelen en wat het doet! Ik ben zelf bezig met intermittent vasten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.