Wat wil ik nog doen voor 2020?

De tijd vliegt voorbij en daar zijn steeds meer mensen zich bewust van. Maar wat doe je er tegen? Helemaal niks! Enjoy every moment”. In dit artikel ga ik het hebben over de dingen die ik nog wil doen voór 2020. Nog drie maandjes en dan staan we alweer bijna met onze voeten in het nieuwe jaar. Times flies.. en wat wil ik nog allemaal doen voor die tijd? Lees dat snel hieronder;

De moestuin gaat er komen

In het nieuwe jaar willen ik en mijn man beginnen met een moestuin. Mijn vader heeft Parkinson en wordt er niet gezonder op.. helaas. Maar ik zie de moestuin ook als een gezamenlijke hobby die ik samen met mijn man en vader kan uitvoeren. Wat is er nog leuker om je eigen groente, fruit en veldbloemen te verbouwen?

Nu kost het natuurlijk veel tijd, dat weet ik. Maar ik heb het er echt voor over. Op het bouwlandje kan ik even een boek meenemen, ontspannen, genieten van het uitzicht, de rust.. can’t wait! Ondertussen ben ik mezelf aan het verdiepen in de boeken van Floor. Hier kan ik alle informatie vinden over een moestuin. Plus ik heb gelijk een dagboekje aangeschaft. Die leid mij door dit hele proces heen.

Mijn kledingkast onder controle hebben

Dit is een dingetje, kleding is geweldig, maar wanneer je net een huis hebt gekocht en een bruiloft achter de rug heb kan je niet roekeloos kleding gaan kopen. Ik ben dus ook meer gaan kijken naar; heb ik dit echt nodig? Heb ik misschien al zoiets in mijn kledingkast? Nu moet ik zeggen dat ik de kleding van https://oliviakate.nl en https://loavies.com het leukst vind. Vooral Olivia heeft een uniek stijltje, waar ik mezelf helemaal in kan vinden. Ik heb een kledingkast op mijn kantoor en op mijn slaapkamer. Op mijn slaapkamer wil ik nog deuren in hebben, dan is de kamer gelijk een stuk rustiger. Het mag allemaal wat meer geordend en op kleur worden gesorteerd.

Meer met mijn familie/vrienden doen

Oke, niet alles hoeft geld te kosten! Regelmatig spreken wij af met Doris en Aldwin en dan eten we bij elkaar, dit vinden we mega gezellig en dit willen we er ook graag in houden. Ariette en Rianne komen a.s. vrijdagavond gezellig bij mij tapas eten en volgende week ga ik met mijn moeder, tante en zus naar de VTWONEN Design beurs. Dit soort dingen waardeer ik enorm! Ook wil ik in de toekomst met mijn familie/man meer van de wereld zien.

Nieuwe youtube video’s plaatsen

In mijn ouderlijk huis kon ik niet echt chil filmen, jullie zagen altijd dezelfde achtergrond (vaak mijn slaapkamer). Maar daar komt verandering in, ik wil sowieso andere type video’s gaan plaatsen en natuurlijk ook met een toffe achtergrond! Stay tuned!

Afvallen en gezonder eten

Nu vind ik de getallen niet zo heel boeiend, ik heb zelfs geen weegschaal want dan maak ik mezelf alleen maar gek. Op dit moment ben ik bezig met het C9 programma, ik eet 9 dagen helemaal clean en daarbij gebruik ik pillen, pure aloevera juice en vanille shake die ik zelf op smaak breng. s’avonds eet ik gewoon wat de pot schaft alleen eet ik wat minder zwaar. Vanavond heb ik bijvoorbeeld een zelfgemaakt soepje op met ijsbergsla en gerookte kip (+ een pesto dressing). Wil je meer weten over dit programma? Neem dan contact op met Marjolein, zij kan je alles vertellen.

Waarom ben ik hieraan begonnen? Ik tob altijd met een overgevoelige maag (of darmen), opgezette buik, mijn blaas is nog steeds een drama maar door de aloevera voelt die al rustiger. Verder wil ik gewoon mijn lichaam even doorspoelen, zie het als een APK keuring. Dit is ook nodig 1x per jaar.. en dat kan je dus ook met dit programma doen. Even je lichaam cleanen en dan worden alle stoffen weer beter opgenomen.

Meer dingen ga ik niet opnoemen, laat ik eerst maar dit allemaal onder de knie krijgen. De tijd gaat al hard genoeg dus voor ik het weet is het al 2020.

Wat willen jullie nog allemaal voor 2020 gaan doen? Laat dat even hieronder weten.

Share:

9 Reacties

 1. 25 september 2019 / 21:13

  Wauw, wat een prachtige foto! Ik hop zo even door naar je Trouwdag blog! Mooie plannen heb je nog tot de rest van het jaar. Het programma van Marjolein kende ik nog niet. Ben benieuwd naar je ervaringen! Deel je die binnenkort nog wat uitgebreider in een blog?

  Voor 2020 wil ik ook wat gezonder gaan eten en meer gaan bewegen. Daarnaast heb ik nog wat zakelijke doelen die ik wil behalen en hard voor ga werken komende tijd!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   2 januari 2020 / 16:33

   Dankjewel Jorinde, leuk dat je geinteresseerd bent in onze bruiloft. Het was zo’n relaxte en fijne dag! ah ik heb precies hetzelfde.. gezonder eten waardoor ik beter in mijn vel kom te zitten en wat meer gaan sporten zoals lopen, hoelahoepen dansen en yoga.

 2. 27 september 2019 / 13:43

  Mooie voornemens nog voor het eind van het jaar. Ik wilde eigenlijk vooral even zeggen dat die foto zó zó leuk is! Prachtig! <3

 3. 30 september 2019 / 11:15

  Wat leuk, een moestuin samen met je man en je vader! Ik heb ook nog wel het een en ander op de planning staan voor dit jaar, sowieso wordt er nog wat verbouwd in huis en krijgen we onze pup over een aantal weken. Daar kijken we natuurlijk enorm naar uit;-)

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   21 februari 2020 / 14:32

   Thanks lieverd, ja ik vind het wel spannend hoor.. maar ik hoop dat het goed gaat uitpakken 🙂

 4. 1 oktober 2019 / 14:51

  Haha herkenbaar mijn moestuin ligt ook al 2 jaar klaar oeps! ;’) Mooie voornemens en wat een prachtige foto, je zag er mooi uit dit had ik helemaal gemist. X

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   2 januari 2020 / 16:33

   haha ai, dat is een lange tijd! Ik heb alle zaden verzameld.. nu nog de bakken maken en de indeling en dan kunnen we gaan beginnen. Wat super lief! Thanks 🙂

 5. 4 januari 2020 / 13:25

  Zo lief dat je wil genieten met je man en vader van de natuur en het uitzicht met een moestuin. Geniet maar lekker van die tijd samen. En wat een lieve foto, love it! In 2020 staat voor mij ook een hoop leuks op de planning dat jij al weet hihihi! En ik ga eindelijk een start maken met revalideren in een revalidatiecentrum voor mijn chronische rugpijn en stressklachten. 2020 wordt vast een mooi jaar voor ons! Liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.