Kussens van Tuinkussenshop

Kussens van Tuinkussenshop

Tuinkussenshop.nl is de grootste tuinkussen webshop van de Benelux. Met meer dan 25.000 tuinkussens op voorraad is er altijd een geschikt kussen te vinden. Onze tuin is nog niet af, maar ik weet wel 1 ding. We hebben kussens nodig in onze rieten stoelen, dan kan je pas echt relaxed zitten.

De collectie sierkussens is ook geschikt om binnen te gebruiken. Bijvoorbeeld op de bank, maar ook om een sfeer hoekje leuk aan te kleden. In de maand oktober wil je altijd liever alweer wat andere kleurtjes in huis halen. Niet somber, maar knusser.. denk bijvoorbeeld aan groen, warm okergeel, bordeauxrood.

Sierkussens in de tuin

Nu denk je.. ja leuk die sierkussens, maar als het gaat regenen wat dan? Moet ik dan heel snel mijn wijntje bij iemand laten staan om snel naar huis te rennen om mijn kussens te redden? Nee, want deze kussens zijn waterproof, hoe ideaal is dat? Dus zelfs als iemand knoeit met een sapje, dan nog heb je geen problemen. Plus hierdoor worden de kussens ook niet snel vies, want ze nemen niks op!

Natuurlijk is deze optie ook ideaal wanneer je kinderen hebt, of kinderen op bezoek krijgt. Hierdoor zijn je sierkussens altijd veilig! En op deze manier hoef je dus niet te stressen wanneer een kind met z’n limonade aan het spelen is. Chil.. en het komt allemaal goed!

Groen is de trend van dit jaar

Je ziet het overal, en het is ook een van mijn favoriete kleuren. Ik ben altijd al gek op groen geweest. Vroeger had ik zelfs een kledingkast wat bestond uit groen, zwart en wit. Nu heb ik het wel over het mooie groen en niet het kikkertjes groen. Maar goed, bekijk hieronder eventjes deze prachtige sierkussens want ik ben fan! Vooral die stoere tas voor het bankje doet ’t m.

Je hebt trouwens op deze webshop van alles, plaids, kussens voor op je loungebank, tafelkleden en ga zo maar eventjes door! De keuze is dus reuze, je kan dus altijd een kijkje nemen op de website als je nog op zoek bent naar wat toffe aankleding.

Hoeveel kussens hebben wij?

Maar Rachèl hoeveel kussens heb jij nu al in huis? Te weinig, kussens heb je nooit genoeg vind ik haha. Ik mis nog een aantal toffe sierkussens op ons bed. Op onze bank hebben we nu twee okergele kussens, een pluizige en een groene die het goed doen op onze bank, maar toch mis ik nog een knaller.. daar ben ik nog naar op zoek!

Maar voor buiten hebben we dus nog zes tuinstoel kussens nodig, want ik krijg echt een rieten kont van die stoelen. Op een gegeven moment krijg je zelfs zo’n slaap gevoel, dat is niet goed haha!

Plaids en andere items

Ze hebben echt van alles op deze website, maar ik zag nog een heel tof plaid voor op onze hoekbank. Het plaid heet Plaid Milou Camel en heeft echt een prachtige warme kleur, echt een knus ding! Helemaal leuk! Maar goed klik hier om naar de plaids te gaan en wie weet zie jij er ook nog iets leuks tussen. Hopelijk heb ik jullie kunnen inspireren met dit artikel! Een hele fijne dag nog en geniet ervan.

Share:

3 Reacties

  1. 26 september 2019 / 12:19

    Zo handig dat ze waterproof zijn! Nu moet ik nog aan een tuin zien te komen … 😛

  2. 30 september 2019 / 11:13

    Mooie kussens! Wij hebben dit jaar een ontwerp voor een nieuwe tuin laten maken en zijn voorzichtig gestart met wat voorbereidingen. Maar de echt grote make-over zal volgend jaar plaatsvinden, het is nu niet echt meer weer om in de tuin te werken natuurlijk. Volgens jaar zal ik dus ook mooie tuinkussens kunnen gaan uitzoeken;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.