iDeal of Sweden

Hi lieve mensen en welkom terug bij een review artikel, dat is een alweer eventjes geleden. Vooral als het om mijn mobiel gaat, zoals jullie weten heb ik een jaar geleden een iPhone X gekocht. En wat ging er een wereld voor me open, een portret functie, prachtige vormgeving, super snel en de camera is echt geweldig.

Maar ik doe altijd al iets voordat ik mijn iPhone heb gekocht. Kan je raden wat? Hoesjes kopen! Natuurlijk kan mijn iPhone niet zonder beschermhoesje. Ik wil niet op de eerste dag al zo lomp zijn dat mijn iPhone kapot op de grond ligt. Nu heb ik weer een prachtig hoesje op de kop getikt. Dit keer van iDeal of Sweden, is die niet prachtig?

Laten we het eventjes hebben over de perfecte kleur nude, nou die kleur zit dus nu op mijn iPhone hoesje. En ik blijf er maar naar kijken, het enigste nadeel van zo’n zachte kleur? Vingers… je ziet op een gegeven moment echt heel snel je vingers staan op dit hoesje, dat is wel echt heel sad.. maar goed als je dit hoesje regelmatig poetst dan is er natuurlijk niks aan de hand.

Nu ben ik wel benieuwd of jullie al bekend zijn met dit merk? De verpakking is alleen al prachtig. Ik knipte twee plakbandjes door en daarna -> schoof ik het doosje naar beneden en klapte het doosje open. En daar ligt die dan.. mijn nieuwste juweeltje! Het hoesje is werkelijk prachtig, je had trouwens ook andere prachtige printjes.. en marble. Ik twijfelde echt enorm, maar uiteindelijk koos ik toch voor deze kleur.

iDeal of Sweden plaatst altijd prachtige foto’s, en de influencers trouwens ook! als je op de Instagram van iDeal of Sweden een kijkje neemt is het om te kwijlen! Iedereen staat er zo prachtig op en wat een mooie kleuren combinaties allemaal. Je ziet wel dat ze een bepaalde feed volgen, hier moet ik trouwens echt nog steeds aan gaan werken. Zelfs in mijn interieur vind ik het lastig, Vooral met mijn twee kalkmuren want dan heb je altijd wel een paar donkere foto’s (achtergronden) er tussen zitten.

Niet dat dat heel erg is, maar je krijgt dan niet mooi een geheel. Ach helaas, ik doe mijn best en ik probeer zoveel mogelijk te delen met mijn volgers. Gelukkig vind ik na ruim 6 jaar bloggen nog steeds leuk en kan ik kan jullie nog steeds inspireren met mijn video’s en artikelen. Nogmaals super bedankt voor al jullie lieve en inspirerende woorden.

Nu ga ik heel snel verder met het genieten van mijn nieuwste aanwinst. Ik knal even Netflix aan en dan ga ik even lekker ELITE kijken. Ik moest eerst enorm wennen aan het ”accent” maar nu zit ik er echt helemaal in, wat mega spannend! Morgen ga ik met mijn man naar zijn ouders toe en vanmiddag heb ik trouwens sushi zelf gemaakt.

En ik kan je zeggen, dat ga ik binnenkort delen op mijn blog want het was echt heerlijk! En zeker voor herhaling vatbaar. De vlees variant was minder gelukt, maar nog steeds prima te doen. De zalm en tonijn variant was onze favoriet. Ondertussen is het al 00:06 op een zaterdagavond dus ik duik snel mijn bed in! Wat gaan jullie allemaal nog doen dit weekend?

Wil je een hoesje met 20% korting kopen? Vul dan de code rachel_kromdijk in, deze is geldig tot 7 oktober dus wees er snel bij!

Share:

4 Reacties

 1. 29 september 2019 / 13:50

  Super mooi hoesje! Elk hoesje die ik koop wordt altijd extreem vuil, dus helaas blijven ze niet altijd mooi. Gelukkig lijkt mijn gsm nog altijd als nieuw!

 2. 30 september 2019 / 09:33

  Ik heb er zelf ook een hoesje van en ben er heel erg over te spreken! Super mooie kwaliteit!

 3. 1 oktober 2019 / 16:55

  Wat een stijlvol hoesje! Deze zou ik ook uitgekozen hebben. Heel tof!

 4. 2 oktober 2019 / 16:46

  Super mooi hoesje, die zou ik ook zo gekozen kunnen hebben. Ik had een super mooi Ideal of Sweden hoesje om mijn iphone 8 Plus maar ben op zoek naar een nieuw hoesje omdat ik de iphone 11 pro heb! Zoooo blij mee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.