Verhuisvlog #9

Verhuisvlog #9

Het is weer tijd voor een nieuwe verhuisvlog, in deze vlog zien jullie van alles voorbij komen. Ik kocht prachtige pluimen bij een bloemisterij in Hardinxveld-Giessendam, kookte ik een heerlijk recept van Hellofresh, kreeg ik mijn eerste ecosysteem van Stekkie binnen, begon ik met het c9 programma ‘dieet’ en ik ging aan de slag met de halkast en de koof in mijn kamertje. Dit moest namelijk nog in de grondverf worden gezet.

Ben je benieuwd naar de hele video? Druk dan snel op afspelen. En vergeet geen duimpje omhoog te doen. Hieraan kan ik zien hoeveel mensen de video op prijs stellen. En een reactie vind ik natuurlijk helemaal geweldig! Morgen ga ik heerlijk naar de VTWONEN beurs in de RAI in Amsterdam.

Daar heb ik echt mega veel zin in! Gaat vast wel allemaal goed komen en ik wil ook een verslag gaan maken, dus ik ga vanavond mijn sd’s leegmaken en mijn camera opladen. Verder wil ik wat interieur inspiratie op doen en hopelijk kom ik dan ook op wat creatieve ideeën voor mijn eigen ”kantoortje”. Jullie zien in ieder geval deze week het verslag verschijnen op mijn blog.

Share:

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.