Mijn wedding haarsieraad

Marc en ik zijn alweer bijna twee maanden getrouwd, wat gaat de tijd toch snel! Twee weken geleden plaatste ik een foto van onze bruidstaart en in dit artikel wil ik het hebben over mijn haarsieraad. Bekijk hier alle haarspelden voor een bruidskapsel. Ik had trouwens mega veel spelden in mijn haar. Op de terugweg haalde ik langzaam alle speldjes eruit en ik kan je zeggen het waren er heel veel (twee handen vol).

Toen keek mijn man mij ook echt aan van, komt dit allemaal uit je haar? Yes haha, nu moet je wel enorm oppassen met schuifjes.. zit er een niet lekker? Zeg het dan gelijk, want je kan echt enorm misselijk worden en zelfs gaan overgeven als zo’n schuifje op een verkeerde plek in je hoofd duwt. Gebeurt het later op de dag, laat het dan iemand even controleren en verschuiven. Ik heb eigenlijk op de dag zelf geen last gehad, maar ik was wel blij dat ik op het eind van de avond alles eruit kon halen. Heb jij dit ook gehad toen je trouwde? Of had je misschien helemaal geen haarsieraad?

Maar goed waar kan je een haarsieraad voor een bruid bestellen? Je denkt; Rachèl die kan je werkelijk overal bestellen.. maar ik kan je zeggen dat valt vies tegen. Sowieso heb ik een aantal dingen op Sayyestothedress besteld en hier heb je in ieder geval zekerheid dat het veilig en goed (en snel) geleverd wordt. Ook mijn kimono kwam er vandaan, dat was trouwens ook echt een plaatje. Waar ben ik geweest voor mijn proefkapsel? Nou, ik heb het eigenlijk Michelle, mijn vaste kapster, laten doen en het is prachtig geworden. Mijn haar is niet lang, maar wel enorm dik. Ze is er dus ook een aardige tijd mee bezig geweest. En ze is net zo perfectionistisch als ik dus ze bleef doorgaan tot het naar haar zin was (en natuurlijk naar mijn zin).

Verschillende haarsieraden

Je hebt natuurlijk allerlei haarsieraden, ik had gekozen voor een los sieraad. Deze moest helemaal vastgezet worden, maar.. hij viel wel lekker op! Sommige bruiden kiezen voor speldjes met een glimmertje, een haarkam of zo’n los sieraad wat ik had. Hier heb je een voorbeeld van haarkammen voor bruiden. Dan hoef je helemaal niet te knoeien met schuifjes, ideaal dus!

Als ik mijn foto’s terugkijk ben ik wel blij dat ik een haarsieraad had genomen. Er worden ook enorm veel foto’s van je achterkant gemaakt, dus nu was het gelijk wat specialer. Nu ben ik wel benieuwd wat jullie van mijn sieraad vinden. Ik kreeg ik ieder geval een hele grote smile toen ik het doosje opende, het twinkelde mij tegemoet. Mijn kapster werd ook helemaal enthousiast toen ze het haarsieraad zag.

Ondertussen geniet ik nog steeds enorm van al onze trouwfoto’s. Het album is trouwens ook klaar, die heb ik zelf gemaakt en wat is die mooi geworden. De foto’s van de kathedraal zijn fantastisch net zoals alle andere foto’s! Het is echt een prachtig boek om eens in de zoveel tijd erbij te pakken. Even weer terug naar die prachtige dag, 8-8-2019.. je was fantastisch, net als mijn haar!

Share:

11 Reacties

 1. 4 oktober 2019 / 20:07

  Wauw zo mooi! Je zag er echt prachtig uit. Nog een hele dikke proficiat en veel geluk samen xxx

 2. 5 oktober 2019 / 08:01

  Ik heb helemaal gemist dat je bent getrouwd, maar wauw he! Wat mooi!

 3. 5 oktober 2019 / 22:08

  Wat een prachtig haarsieraad! Ik vind je foto’s echt prachtig. Wat zag je er mooi uit rachel.

 4. Lieke van Veen
  8 oktober 2019 / 17:33

  Wauw wat zag je er prachtig uit!

 5. Natascha - Beautyopinie
  8 oktober 2019 / 18:47

  Wauw, ik heb even een tijdje onder de radar geleefd en dus heel veel van je bruiloft gemist. Maar wat was je mooi! En je haarsieraad ook, love it!

 6. 9 oktober 2019 / 08:14

  Oh het blijft heerlijk he, om na te genieten van je bruiloft! Onze bruiloft was vorig jaar, of eigenlijk natuurlijk onze twee bruiloften (een in Frankrijk en een thuis) en ik ben er nog steeds niet over uitgedroomd;-) En gelukkig maar natuurlijk;-) Ik had zelf een heel lange sluier, dus geen haarsieraad, maar ik vind het wel ontzettend mooi altijd, net als bruiden met bloemen in het haar !

 7. 15 oktober 2019 / 10:39

  Ik heb ook even compleet gemist dat je getrouwd bent! Alsnog gefeliciteerd, Rachèl! Wat een prachtige foto’s! ♥

 8. 21 oktober 2019 / 17:26

  Ontzettend mooi vind ik het! Heel tof. Ga ik onthouden voor als ik zelf misschien ooit ga trouwen. En wat een mooie foto’s. Echt prachtig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.