Mega Herfst Shoplog + win een bril

Mega Herfst Shoplog + win een bril

Er staat een nieuwe video online, dit keer een herfst shoplog. Eindelijk een fashion video! Je kan trouwens ook een toffe design bril winnen, benieuwd hoe? Bekijk dan snel de video. En vergeet niet aan te geven welke bril je wilt ontvangen! Ondertussen heb ik de 10.000 abonnees op youtube en ik wilde mijn kijkers verrassen met een aantal toffe win-acties. Dit is in ieder geval de eerste win-actie. Er werd al enorm goed gereageerd op de foto op mijn Instagram. Vandaar dat ik jullie ook een bril naar keuze wil geven!

Vandaag heb ik trouwens een lekkere dag gehad. Mijn nichtje Merel kwam gisterenavond bij ons logeren. Na mijn werk haalde ik haar op, kocht een heerlijke pizza en daarna hebben we samen Free Willy gekeken. Op de bank, onder een kleedje.. heerlijk! Daarna hebben we de tweede helft gekeken in bed en toen hebben we vanmorgen heerlijk ontbeten en de sims 4 gespeeld. Heerlijk dit soort dagen.. vanmiddag de shoplog opgenomen (helaas was mijn accu leeg na 2 minuten en daarna raakte twee sd kaartjes vol) maar goed, hij is prima geworden! Nu hopen dat ik jullie ook kan inspireren met deze video.

Ook heb ik samen met mijn nichtje boodschappen gedaan, een tof pakketje opgehaald bij mijn ouders, beneden en boven gestofzuigd, drie wasjes gedaan, opgevouwen en weggelegd, ons bed verschoond, de keuken gepoetst en mijn kleding een plekje gegeven.

Jullie allemaal een hele fijne zaterdagavond en zondag! Geniet ervan en ik ben benieuwd wat jullie plannen zijn. Laat dat eventjes hieronder weten.

Share:

2 Reacties

  1. 14 oktober 2019 / 17:29

    Wat een super leuke items heb je geshopt! Ik hou ook enorm van warme truien!

  2. 28 oktober 2019 / 14:37

    Mooi filmpje!! Dankjewel voor de inspiratie. Ik hou van deze herfstkleuren die passen perfect bij mijn Patrizia Pepe tas. Graag meer zulke filmpjes!! 😀
    Grtjs Anne

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.