TIJN EYEWEAR

Life is like a mirror, we get the best results when we smile at it. Ik heb drie prachtige brillen opgestuurd gekregen van het merk TIJN EYEWEAR. Ze hebben echt een prachtige en overzichtelijke webshop. Een aantal dagen geleden zette ik een aantal foto’s op mijn Instagram en er werd heel enthousiast op gereageerd. Ik kreeg tientallen dm’s binnen met de vraag waar deze brillen vandaan komen.

Ik heb van mezelf geen bril dus dan is zo’n item wel eventjes wennen. Toch pimpt een bril je outfit wel op! Vooral in de herfst draag je meerdere lagen dus dan zijn extra accessoires ook wel tof. En in de zomer draag je weer eerder een zonnebril dan een bril zonder sterkte. In dit artikel ga ik jullie drie prachtige items showen. Benieuwd? Scroll dan snel verder.

Een goede verzending is het halve werk

Ik vind de verpakking altijd enorm belangrijk. Hoe goed is het pakketje ingepakt, worden de producten genoeg beschermd? Deze webshop heeft het heel slim aangepakt. De brillen zaten in een case, daaroverheen zat een heel sterk doosje en tussen de doosjes zat opgepompt plastic. Hierdoor konden de brillen geen kant op, ideaal! Ook hadden ze nog een leuke quote in het doosje gedaan + een doekje om je brillen schoon te maken. Iedere bril had er een, hopla! Goede service dus.

Drie totaal verschillende brillen

Hieronder zijn alle drie de brillen te zien. Ik ben benieuwd welke bril jij het mooist vind. Laat dat eventjes hieronder weten. Zelf vind ik ze allemaal iets hebben. De lichte bril met gouden accessoires (3) vind ik heel erg van de tijd van nu. Dit is ook echt een hele hippe bril en vooral goed te combineren met de kleuren cognac en beige. Verder kan deze bril eigenlijk bij iedere haarkleur.

De andere twee donkere brillen staan een stuk ”strenger/stoerder”. De eerste heeft een ander motiefje en de tweede bril heeft echt prachtige pootjes. Daar viel namelijk direct mijn oog op. Mijn moeder vind nummer drie het leukst bij mij staan. Deze is stoer en het glas past mooier bij mijn gezicht. Mijn zus kan nummer drie weer enorm goed hebben, die heeft asblond haar en blauwe ogen. Deze bril staat daardoor enorm stoer, maar ook lief!

Een extra accessoire

Een bril is altijd een leuke optie. Vroeger was het niet zo hip, maar tegenwoordig dragen dus ook steeds meer mensen een bril, zelfs als ze het niet nodig hebben. Nu moet ik heerlijk eerlijk zijn dat het vaak wel de hippere mensen zijn die zoiets ”aandurven”. Ik voel mezelf altijd een beetje lopen als ik zoiets doe. Aan de ene kant moet ik er ook gewoon ”schijt” aan hebben. Nu ben ik wel benieuwd of jullie ook een bril dragen zonder sterkte?

Ik bewaar deze brillen in mijn Ikea Pax Kast en hierdoor blijven ze ook goed beschermd. Als ik ze in een tas laat zitten komt het niet goed. Ik zal ze ook altijd in hun koker laten zitten. Dit vind ik toch een stuk veiliger. En hierdoor krijg je ook minder snel krasjes op je glazen.

WIN-ACTIE TIJN EYEWEAR

Oke, nu hebben jullie een heel artikel gelezen over brillen en misschien zijn jullie stiekem net zo enthousiast als ik geworden. Ik mag namelijk drie brillen weggeven. Voor welke bril ga jij? Laat dat eventjes weten onder mijn youtube video en vergeet de video ook niet te like.

Ik ben best wel tevreden over mijn nieuwste shoplog video. Eindelijk heb ik ook zo’n zwart kledingrek aangeschaft en nu kan ik heel chil video’s opnemen en mijn nieuwste items laten zien. Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren met dit artikel. Doe jij ook gezellig mee met deze win-actie?

Share:

9 Reacties

 1. 13 oktober 2019 / 19:03

  Ik zag ze al voorbij komen op Instagram bij reclames, was er erg benieuwd naar maar nu er een review van is. Zit ik over na te denken om 1 te bestellen bij TIJN. Zelf zou ik voor het montuur gaan met dat printje erin 🙂

 2. 13 oktober 2019 / 19:19

  Staat je heel goed! Ik heb mijn ogen een paar jaar geleden laten laseren dus ik heb geen bril meer nodig, maar toch “mis” ik het soms best een beetje. Heeft toch ook wel wat!

 3. 13 oktober 2019 / 21:40

  Alle drie de brillen staan je heel goed! En in wat een stijlvolle verpakking komen ze. Ik heb nog geen bril, maar zit er aan te denken m’n ogen eens te testen (vooral met werken op m’n laptop krijg ik in de loop van de dag hoofdpijn en de bekende fronsrimpel). Het heeft sowieso wel wat, vind ik!

 4. 14 oktober 2019 / 13:25

  Eerlijk? Ik vind het toch een beetje raar, die brillen zonder sterkte. Ik zie zonder echt bijna niks namelijk en heb genoeg bril-ergernissen, haha.

 5. 14 oktober 2019 / 17:29

  Wat leuk! Ik heb zelf sinds een tijdje weer een nieuwe bril, op sterkte, en ik ben helemaal in het straatje van brillen weer. Ik ga echt door fases of ik het nu wel of niet leuk vind. Staat je echt super leuk!

 6. Natascha - Beautyopinie
  16 oktober 2019 / 11:42

  Jij kan eigenlijk alle brillen wel hebben! Die laatste is mijn favoriet, die zag ik ook al bij je foto van je blogpost/video eerder deze week. Staat je goed! Zelf heb ik een nogal een brillen tic haha. Ik had tot vorig jaar heel veel brillen maar toen veranderde mijn sterkte behoorlijk. Toen moest ik opnieuw beginnen met m’n verzameling 😉

 7. 16 oktober 2019 / 12:59

  Waaauw, wat staan die jou goed zeg! Serieus, super leuk. Zou nu bijna zelf een bril willen haha!

 8. Anita H.
  19 oktober 2019 / 16:43

  Ik ga voor de lichte bril.

 9. 20 oktober 2019 / 17:04

  Ik vind ze allemaal erg mooi. Ik ben anderhalf jaar geleden naar de opticien gegaan voor een bril. Tijdens het lezen of werken op de computer zat ik praktisch met mijn ogen tegen de bladzijden / het scherm. Ik heb een vrij eenvoudig model aangeschaft toendertijd. Ik dacht namelijk alleen een bril nodig hebben tijdens werken of lezen, maar ik zet hem uiteindelijk toch wel wat vaker op. Ik wil dus op korte termijn nog eens gaan kijken voor een echt mooie bril.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.