Alles over het Forever C9 programma

Alles over het Forever C9 programma

Ik wil het eventjes hebben over het C9 programma van Forever. Dit merk heeft nog zo’n 150 andere producten in verschillende categorieën. Denk bijvoorbeeld aan sport, voedingssupplementen, persoonlijke verzorging etc. In deze 9 dagen ga je enorm clean eten. Zie dit als een APKtje, 1x in het jaar breng je je auto weg en daarna krijg je je auto weer helemaal schoon en goed (gezond) terug. Dit gaan we dus ook in dit programma doen, we gaan de darmen helemaal schoonspoelen en dit programma pakt ook alle gekke kwaaltjes aan.

Je darmen zullen na dit programma een stuk rustiger zijn en je opgeblazen gevoel verdwijnt als sneeuw voor de zon. Nu kan ik dit al beamen want ik had enorm last van mijn buik. Na iedere maaltijd leek het alsof ik zwanger was. Mijn buik zette enorm op en mijn blaas reageerde ook enorm pijnlijk. Ik was enorm benieuwd of dit programma mij kon helpen. Ik kan je zeggen, na 9 dagen voelde ik mezelf weer energiek, fit en mijn blaas was een stuk rustiger.

Ga voor pure Aloë

In deze 9 dagen merk je echt wat pure aloë Vera in combinatie met gezonde voeding met je lichaam doet. Aloë Vera bevat 200 bouwstoffen voor je lichaam.  Wat denk je dat er gebeurt met je lichaam als je elke ochtend hiermee begint i.p.v een glas sinaasappel sap? Veel mensen kennen aloë uit crèmes, maar mensen weten niet dat je het ook kan drinken. En dan niet het suikerwater uit de supermarkt maar de pure gel uit het blad.

Aloë bevat een stofje Saponine wat als het ware als een tandenborstel door je maag darm stelsel heen gaat. Als jou maag darm stelsel schoon is is het dus ook logisch dat voeding in je darmen beter wordt opgenomen. Aloë heeft nog 1 hele mooie eigenschap: het ondersteunt het zelfreinigend vermogen van je lichaam. Alle reden dus om elke dag een shot aloë te nemen en 1 of 2 x per jaar als éxtra cadeau voor je lichaam.

Wat zit er in zo’n C9 box?

Wat zit er in een c9? 2x 1 liter aloë Vera 1 x  eiwit shake in vanille of chocolade – Vezelsticks Garcinia: softgel capsule, wat het hongergevoel onderdrukt – Therm: tablet wat een vetverbranding stimuleert. Shakebeker, meetlint, boekje. In het boekje staat duidelijk aangegeven hoe het moet echter is een “coach” ook wel handig voor tips of motivatie. Dit zit er gratis bij (dit is degene bij wie je de box hebt besteld) Ik bestelde mijn box bij Marjolein en ze is via dit nummer te bereiken: 0639400993

*De producten zijn – net als 150 andere – ook los te bestellen. Bekijk hieronder mijn video over de C9. Hierin vertel ik alles en in deze video zat ik al op dag 6 en wauw wat voelde ik mezelf al goed.


Wat merken mensen na een c9? Meer energie! Geen suikerbehoefte. Mooiere huid, haar en nagels. Geen opgeblazen gevoel.  Verlies van gewicht. Let op het wordt niet verkocht als aflslankkuur of dieet. Het is een reset om daarna zelf door te pakken.

Speciaal voor mijn volgers is de volgende actie van toepassing: wil je een c9 proberen? Zoek 4 mensen die ook mee willen doen en jij krijgt hem gratis! Een c9 is €127 euro (=14 euro per dag). Let op: helaas staan op bol.com en marktplaats ook c9’s vaak voor een goedkopere prijs. Kijk hiermee uit! Ten eerste heb je dan geen begeleiding van de ambassadeur waar je de c9 bij gekocht hebt en helaas is het ook niet zeker dat je de c9 wel in huis krijgt. Een c9 bij een ambassadeur heeft altijd de 30 dagen niet goed geld terug garantie! Het is een hoop geld maar als het voor jou niet werkt krijg je je geld terug!

Ik ben in ieder geval enorm enthousiast, de eerste twee dagen vond ik moeilijk.. maar het was vol te houden! Ik ben echt een grote snoepkont en een echte Bourgondiër, maar het is mij gelukt. Ik probeerde de hele dag goed water te drinken en hierdoor zit je ook wat sneller vol. Verder vond ik de tabletten prima en de shake kan je op verschillende manieren maken. In het boekje staan in ieder geval flink wat variaties!

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.