Verhuisvlog #10 – Naar de VT wonen & Design Beurs

Verhuisvlog #10 – Naar de VT wonen & Design Beurs

Het was tijd om naar de VTwonen Design Beurs in Amsterdam te gaan. Ondertussen is het artikel heel goed bekeken en veel mensen reageerde enthousiast op mijn foto’s, dus super bedankt voor alle lieve reacties! Hieronder deel ik nog een vlog waarin ik jullie meeneem. Een aantal kleine stukjes van de VTwonen beurs, ik kocht nieuwe laarsjes bij de van Haren en ik trok iedere dag een nieuwe set kleding aan.

In deze verhuisvlog kan je ook nog het volgende voorbij zien komen: een mega kleding shoplog, mijn wasmachine maakt een heel vaag en hard geluid, kreeg ik drie hele toffe brillen van TIJN opgestuurd en mijn nichtje Merel kwam gezellig logeren! Aanstaande vrijdag komt mijn andere nichtje gezellig slapen haha die is misschien wat eerder wakker, we gaan het zien!

Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vinden. Vergeet niet te abonneren op mijn kanaal, dat kan hier. Morgen komt er weer een nieuwe video online en die gaat over mijn Desenio posters en welke 7 ik heb besteld. Ook mag ik een kortingscode t.w.v. 25% weggeven aan jullie! Trouwens gisteren eindigde de serie Glitch op Netflix, wauw hij was even bizar… maar ik heb bij het einde echt moeten janken. Hebben jullie deze Netflix serie al gezien? Hij is in ieder geval de moeite waard!

Een hele fijne avond nog allemaal!

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.