Desenio Posters

Hieronder is onze slaapkamer te zien. Zoals je kan zien werk ik in mijn slaapkamer met rustige tinten. Vooral de kleur taupe/wit/beige en bruin komen voor in onze slaapkamer. De gordijnen ben ik ook nog steeds enorm blij mee en het lampje is ook een echte eyecatcher. Verder wil ik nog wel toffe sierkussens in de toekomst, voor nu hebben we twee dikkere kussens omdat dat vooral met een serie kijken lekker is. Hierdoor krijg je niet zo’n rare/stijve nek. Wat ligt er allemaal bij jullie op bed? Heb jij ook een plaid en sierkussens? Of ga jij voor strak en eenvoudig. Wil je gelijk shoppen? Klik dan hier.

Groen en grijze tinten

In onze woonkamer zijn de volgende materialen en kleuren aanwezig; mango hout- okergeel – groen – beige – grijs – zwart – metaal & goud (dat is dan toevallig de klok). Met het zitgedeelte ben ik nu wel tevreden, ik zou alleen graag in de toekomst nog een stoere robuuste plank willen hebben boven onze bank. Dat maak het hoekje nog net wat knusser en je kan er dan ook een leuk lijstje of kaarsje opzetten.

Nu moet ik alleen zeggen dat mijn man een vreselijke hekel heeft aan gaten boren. En er komen er toch nog een aantal bij… oeps! Ik wil in onze hal namelijk nog een wandplankje onder de ronde spiegel bevestigen en twee grote trouwfoto’s in een zwarte lijst van 30×40. En boven mijn bureau wil ik ook nog twee witte planken waar ik dingen ook kan zetten. Ik zit nu namelijk onwijs te knoeien met mijn ruimte. Begrijp me niet verkeerd, we hebben ruimte genoeg.. maar ik had vier hele grote gevulde dozen staan in mijn kamer en die moet ik allemaal nog een plekje gaan geven.

Dit zijn ook twee prachtige posters die ik heb gekozen. Deze wil ik dan graag in de woonkamer boven de bank op een plank zetten. En die kan ik dan afwisselen met mijn twee andere posters. Die hebben een oranje/roest kleur, bekijk die twee in mijn video hieronder. Hier ben ik in ieder geval helemaal blij mee. De kleuren komen namelijk helemaal terug in ons interieur. Volg je mij al op Instagram? Nog niet? Klik dan snel hier.

Bekijk hieronder mijn video, hierin laat ik al mijn zeven posters + lijsten zien. Ook heb ik voor een speciale quote gekozen, die vind ik onwijs krachtig en mooi. Wat is jouw favoriete quote? Heb jij een standaard favoriet? Laat dat anders even hieronder achter. De kleding die ik draag is trouwens van Chiquelle en Olvia & Kate. Het rokje zit onwijs lekker, nu alleen nog wat mooie panty’s scoren, hello herfst!

Stiekem ben ik gek op de herfst, ik kan geen genoeg krijgen van deze sfeervolle periode. De regen die je tegen de ramen hoort, grote koppen thee met gember, truien en dikke sokken, kaarsjes branden met heerlijke geuren en vooral de gezelligheid die erbij komt kijken! Daarom ben ik ook zo gek op accessoires, ze fleuren de ruimtes zo snel op. Ik heb alleen maar een klein lampje naast onze tv gekocht, een doorzichtige vaas met gedroogde bloemen en een vloerkleed en de woonkamer is gelijk af!

Benieuwd naar meer foto’s van mijn interieur? check dan even mijn instagram. Hier plaats ik namelijk regelmatig foto’s van onze woning. Onze gordijnen komen over twee weken binnen dus dan heb ik eindelijk mooie oud roze gordijnen op mijn ”kantoortje”. Nu alleen nog het koofje schilderen, rails en gordijnen ophangen en dan is die kamer ook weer klaar. Can’t wait!

Thanks voor het lezen van dit artikel en shopse! Ik hoop dat ik je een mooie code heb kunnen geven. Ik krijg al een aantal dm’s binnen met mensen die prachtige posters hebben uitgezocht. Veel plezier ermee en stuur mij inderdaad even een berichtje welke het is geworden, ik ben benieuwd! Nog een hele fijne avond lieve mensen en… het is bijna weekend!

Share:

4 Reacties

  1. 24 oktober 2019 / 21:49

    Ik vind het altijd zo mooi een wand vol met posters!

  2. 27 oktober 2019 / 16:11

    Ik vind de posters ontzettend mooi. Leuk geheel ook bij de rest van jullie slaapkamer.

  3. 27 oktober 2019 / 16:39

    Wat een mooi geheel, heel sereen en heel gezellig, knap gedaan! Ik vind de prints van Desenio ook altijd zo mooi. Het lijkt me zo fijn als daar echt een winkel van zou zijn met inspiratiemuurtjes waar je lekker door heen kan lopen. Ze hebben inmiddels ZO’N grote collectie dat ik dat online bestellen bijna niet meer te doen vind met al dat scrollen;-) Gelukkig hebben ze van die zoekfilters;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.