Verhuisvlog 11 – Nieuwe herfst accessoires

Verhuisvlog 11 – Nieuwe herfst accessoires

Hieronder is mijn vlog te zien, je ziet van alles voorbij komen. Als je nu naar buiten kijkt zie je dat het nu echt herfst is. De bladeren worden oranje, vallen met grote getallen uit, de regen slaat tegen de ramen aan en ik krijg spontaan zin om diep onder een plaid te kruipen met een dik en goed boek en een grote kop thee. Deze vlog is inmiddels alweer bijna 3.5K bekeken dus ik wilde ‘m ook nog eventjes op mijn website delen.

Niet al mijn blog bezoekers zijn ook op mijn Youtube kanaal geabonneerd. Trouwens als jullie ook geïnteresseerd zijn in een Stekkie Ecosysteem, voer dan deze code in voor korting: Rachel_interieur wij hebben de medium variant gekozen, en nu staat die te stralen op ons tv meubel van Maxwonen. Hier kreeg ik namelijk ook onwijs veel dm’s over, vandaar dat ik even de website erbij vermeld. Je kan er van alles onder kwijt en je hebt ook nog eens enorm veel ruimte om spullen op te bergen.

Ook kreeg ik twee nieuwe spellen binnen van Switchbay. Hier kan je namelijk tweedehands games bestellen en ik koos voor het playstation spel Zumba! En ik kan je zeggen, hier verbrand je aardig wat calorieën mee. Wij hebben nu twee playstations beneden staan, mijn man heeft de vier en ik de drie. Op de playstation drie heb je namelijk meer workout games en die mis ik op de 4.

Nu ben ik ook benieuwd of jullie een playstation hebben? En welk spel speel jij het liefst? Laat dat even hieronder weten. Ik ben altijd wel van de games en bordspellen geweest. Veel plezier met het bekijken van deze vlog. En vanavond ploffen ik en Marc neer op de bank met Expeditie Robinson.

Share:

5 Reacties

 1. 4 november 2019 / 07:08

  Ik vind dat vaasje met die droogbloemen op tafel nog steeds zo leuk!

 2. 4 november 2019 / 18:36

  Wat super leuk om te zien en wat een prachtige accessoires!

 3. 4 november 2019 / 22:28

  Ik speel op het moment Apex op de PS4. En ik speel ook heel graag bordspellen! Monopoly is m’n lievelings xxx

 4. 4 november 2019 / 23:42

  Zo leuk om te zien! Ik vind jullie inrichting en stijl echt heel gaaf. Super Pinteresty 😉

 5. 6 november 2019 / 21:33

  O, wat ziet je living der geweldig uit.
  Wij zelf zijn volledig ons living aan het veranderen na 13jaar mag dat wel eens.
  Wat is het steeds fijn als je nichtjes op bezoek komen.
  Ik zelf kon der ook van genieten als mijn nichtje bleef slapen, dan deden we ook zo meisjes dingen, jammer genoeg kom ze niet meer. Ze voelt zich al te oud (18jaar) om nog naar hier te komen, vrienden gaan voor blijkbaar. Mijn zoontje heeft playstation 4 en hier beneden sta playstation 2. Mijn zoontje hou ook erg van de sims.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.