Action shoplog november + kerstboom gekocht!

Action shoplog november + kerstboom gekocht!

Ondertussen is deze video alweer bijna 6.000 keer bekeken. Wat super leuk dat mijn vlogs weer zo goed worden bekeken! En steeds meer mensen laten ook een comment achter onder de video. Dit vind ik altijd het leukste van alles, zo weet ik of ze het leuk vonden. En ik krijg ook feedback om andere soort video’s te plaatsen. Deze ideeën zijn natuurlijk altijd welkom. En ik heb ook mijn bulletjournal weer opgepakt, whoehoe!

In deze video kocht ik onze aller eerste kerstboom, een aantal toffe accessoires bij de Leenbakker/Kwantum en ik droeg een prachtige leren jas van Styleitaly. Deze kleur vind ik helemaal het einde, ik combineerde deze jas met een sjaal van de Loavies. Liefde voor nude kleurtjes. Bekijk de video hieronder en hopelijk kan ik jou ook weer inspireren met deze video!

Sinds gisteren ben ik een beetje grieperig, ik hoop niet dat het gaat doorslaan want dan heb ik dit weekend een probleem. Hopelijk trekt het snel weg en ik prop mezelf ondertussen vol met gember, verse sapjes (die ik vanmiddag maakte met mijn slowjuicer) en ik gorgel me rot! Wish me luck en hopelijk slaat de griep jullie over.

Share:

2 Reacties

  1. 13 november 2019 / 22:52

    Wat een fijne video is het. Haha echt herkenbaar, hier sta hij altijd als de 11ste gepareerd is. Na sint-maarte. Vind het zo heerlijk om een boom in huis te hebben, vooral voor de lichtjes en voor de gezellig naar Kerstmis. Wat mooie spulletjes heb je weer gekocht.

  2. 14 november 2019 / 15:59

    Leuke shoplog! Ik ben echt fan van de action haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.