Maxwonen tv meubel & onze woonkamer

In dit artikel ga ik het hebben over ons tv meubel, want waar komt die vandaan? Heb ik die samen met onze grote kast gekocht? Was die betaalbaar? Kan die thuis geleverd worden of moet je dit tv meubel zelf gaan ophalen? Ik ga het jullie allemaal vertellen in dit artikel. Op Instagram gaat ons tv meubel namelijk Viral, nee dat is een grap. Maar deze foto’s worden wel onwijs vaak opgeslagen en op Pinterest gaat die ook al aardig lekker. Toen dacht ik, weet je wat? Ik ga er gewoon een artikel over schrijven.

Ondertussen is het zondagmiddag, de zon is langzaam aan het zakken en de lucht vult zich met roze gekleurde wolken. Ik strek mijn voetjes op onze hoekbank en kijk om me heen. Wat hebben we toch een sfeervol huisje, het koste wat moeite.. maar wat zijn we er nu enorm blij mee! Meubelen uitzoeken was trouwens een hele opgave, dit had ik stiekem echt onderschat. Op Pinterest had ik 10.000 foto’s bekeken en ik wist precies hoe ik het allemaal wilde. Maar in de praktijk was het toch wat moeilijk dan ik had gedacht, de prijzen waren extreem of we konden niet aan deze meubelen komen.

Maxwonen tv meubel

Nadat we naar 5 woonboulevards waren geweest: Utrecht, Breda, Rotterdam, Sliedrecht en Den Bosch was mijn aanstaande man er wel klaar mee. Hij zei meerdere malen: ”Maak nou eens gewoon een keuze chel”. Maar ik zag nergens een stoer en uniek tv meubel. Er zijn onwijs veel ‘leuke’ tv meubels.. maar die zijn zo, simpel? Zo recht toe recht aan. Ons tv meubel moest wat unieker zijn. Er moest ook een mogelijkheid zijn om onze playstations/controllers kwijt te kunnen. En dat is bij deze gelukt! Wij vonden dit tv meubel bij Maxwonen. Eerst wilde wij gewoon een stoer/robuust houten blad, maar dan moest alles bovenop komen te staan. Dat idee vond ik opeens iets minder leuk, dus toen zijn we toch voor dit tv meubel gegaan.

Wat is de naam van dit tv meubel? Aangenaam mijn naam is Robbie en ik ben 140cm. Hoeveel ben ik waard? €429,00 dat is een leuke prijs toch? Ze hebben mij voorzichtig ingesmeerd met olie en het hout op mijn bolletje heet: Mangohout. Dit herken je aan de wat drukkere nerven (soms veel streepjes). En ik kan je zeggen, er zijn enorm veel houten meubelen van Mangohout op dit moment. Misschien is dit jou ook al opgevallen. Het kan trouwens zijn dat dit tv meubel niet meer op de website staat, maar dan kan je Maxwonen gewoon een e-mail sturen!

Het tv meubel werd netjes binnen afgeleverd en het contact verliep ook erg goed met deze webshop! Ze hebben trouwens ook enorm toffe fauteuils, ik wil nog een mooie stoel voor achter mijn bureau. Mijn witte stoel waar ik momenteel op zit is te laag en zit echt niet lekker.

Inmiddels we alles wel wat opgepimpt, want in het begin ben je echt aan het knoeien. Wat zal ik waar neerzetten? Oké dit heb ik van mijn ouders gekregen, dus dit moet een speciaal plekje krijgen. Oeh.. het Stekkie Ecosysteem past hier ook perfect op.! Oké, we missen toch nog een lampje in deze hoek, want het is zo wel erg donker. Deze scoorde ik trouwens bij de Kwantum in Gorinchem en het okergele lampenkapje was maar 4 euro! Op een gegeven moment krijg je steeds meer leuke accessoires. Je moet er ook een beetje tegenaan lopen en er niet te erg naar op zoek zijn. Langleven Instagram want veel mensen taggen daarin de webshops waardoor je zo je nieuwe favoriete item kan scoren.

De kast hebben we gekocht bij de Trendhopper in Sliedrecht, deze paste perfect bij het tv meubel. Nu hadden we deze kast trouwens eerder gekocht dan het Tv meubel van Maxwonen. Door onwijs veel te hebben gezocht op Google kwam ik uiteindelijk bij Maxwonen uit. Dus nu hebben we de familie compleet en past goed bij elkaar. Deze kast is ook deels van mangohout, daardoor wordt het geheel ook wat warmer. Het beeld wat rechts bovenin te zien is, hebben we van mijn ouders gekregen. Dit stellen Marc en ik voor in een hart. Dit beeld hebben ze gekocht op Rawa. Wil je dus een gepast en tof cadeau kopen voor Kerst? Dan is dit zeker een tip!

Wat is er nog meer veranderd?

Zoals jullie kunnen zien hebben we inmiddels ook onze kerstboom staan. Die staat er trouwens al een maand, oeps! Maar momenteel ligt er ook een vloerkleed en dat breekt het geheel. Ook is het lekker warm voor je voetjes! Je moet wel oppassen dat die niet los gaat op sommige punten, want het is een gevlochten kleed. En als je blijft haken dan zie je dat ook gelijk! Je kan het met een haakje wel terug porren. Dus voor de hakers onder ons, pak je haak er maar alvast bij!

Op onze bank kozen wij voor de kleur groen en okergeel, deze kussens kocht ik ook bij de Kwantum net als het okergele plaid. Ik had van thuis al een zwart plaid meegenomen en daar kruipen we iedere avond onder. Eerst vochten we om het plaid, vandaar dat we er nu twee hebben. De bijzettafels zijn van de Karwei in maat L en XL, kleed is van de Leenbakker, Hoekbank is van de Haco uit Breda en de vaas met gedroogd gras is ook van de Leenbakker. Leuke items hoeven niet altijd duur te zijn, dat maakt het trouwens ook extra leuk want dan kan je het in de toekomst nog eens omwisselen.

Deze foto is trouwens ook enorm vaak opgeslagen, bizar om te zien hoeveel mensen ons huis tof vinden. Ik krijg ook enorm veel dm’s over onze slaapkamer muur. Hier heb ik al eerder een artikel over geschreven, deze kalkmuurverf heb ik zelf aangebracht, bekijk het artikel hier. Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren met dit artikel. Nog een hele fijne zondagavond en geniet ervan! Vanavond gaan wij weer met veel spanning naar Expeditie Robinson kijken. Al vind ik wel dat ze het volgend jaar wat mogen veranderen. Dan heb ik het vooral over de Echte Robinsons, dat die een kans krijgen om erin te blijven. Ik had het Akwasi ook enorm gegund en Tim ook! Kalvijn en Thomas met zijn mooie witte tandjes trouwens ook. Wie gaat er vanavond uit? Heb jij al een idee?

Vergeet mij niet te volgen op Instagram. Op deze manier blijf je op de hoogte van ons interieur. Gisteren ben ik begonnen met onze hal kast, nu nog even de leren handgreepjes bestellen en dan is die ook snel klaar! Ik hoop echt dat die kleur tof gaat zijn. Wish me luck, en woensdag krijgen jullie op Instagram wel een sneakpeak!

Share:

16 Reacties

 1. 8 december 2019 / 23:56

  Echt prachtig je tv-meubel! Vind het mooi dat jullie interieur niet maar 1 stijl heeft. Niet alleen industrieel, maar ook warme en natuurlijke materialen en objecten. Looooove it!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   2 januari 2020 / 15:20

   Ja, we hebben een beetje een mengelmoes haha! Thanks girl!

 2. 9 december 2019 / 10:14

  Wat een mooi geheel Rachel. Echt heel tof dat jij zo’n unieke eigen stijl hebt en die door jullie hele huis hebt doorgevoerd. Op die manier kun je ook makkelijk met accessoires en meubels schuiven als je eens uitgekeken bent op iets in de woonkamer of zo. Die glazen kast vind ik mooi. Leuk om zo’n meubel te stylen.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   2 januari 2020 / 15:21

   Die heb jij ook hoor meis! heel uniek en toch past alles bij elkaar. Ons interieur is wat zwaarder, stoerder en grover en dat van jullie is lief, modern en klassiek in een.

 3. 9 december 2019 / 12:43

  Wat een sfeervolle en gezellige woonkamer, echt heel mooi! Het kan zo uit een woonmagazine komen, prachtig! De twee tafeltjes vind ik ook prachtig!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   2 januari 2020 / 15:33

   Wat een mega groot compliment Daphne, dankjewel!
   Die zijn van de Karwei, maat L en XL

 4. 9 december 2019 / 20:37

  Heel mooi ingericht Rachel! Ik hou wel van deze stijl. ^^

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   2 januari 2020 / 15:32

   Wat leuk om te horen Marsha thanks!

 5. 9 december 2019 / 20:46

  Ik vind het er prachtig uitzien! Mooi op elkaar afstemt en heel sfeervol. Gave meubels en leuk met al die accessoires! En het vloerkleed maakt het inderdaad helemaal af. Je hebt goed je best gedaan en ik snap wel dat je foto’s vaak opgeslagen worden. Hebben jullie trouwens de muur ook lichter gemaakt?

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   2 januari 2020 / 15:23

   Wat mega goed en lief om te horen Iris, thanks! En dit is een kalkmuur.. hier heb ik een uitgebreid artikel over geschreven. Dit is heel makkelijk zelf te doen.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   2 januari 2020 / 15:32

   Thanks Suus!

 6. 12 december 2019 / 18:41

  Zo mooi! Alles vormt echt een perfect geheel. Leuk gedaan hoor. Chapeau. Ik ben trouwens ook helemaal fan van de kalkmuurverf. Dat is iets dat ik zelf ook wel graag zou willen hebben in huis. Dat ziet er zo stijlvol uit vind ik.
  Oh, en over Expeditie Robinson… ik ben het helemaal met je eens. Ik vind het jammer dat de ‘echte’ Robinsons niet wat meer kansen gekregen hebben. Wat een spel. Altijd zo spannend!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   2 januari 2020 / 15:32

   Wat goed en lief om te horen Sarah, bedankt voor je reactie. Kalkverf is toch inderdaad fantastisch? Sla mijn uitgebreide artikel dan maar op over ” hoe kalkverf aanbrengen?” dan heb je die alvast als backup achter de hand haha! zolang je maar goed afplakt kan er weinig verkeerd gaan. Mijn slaapkamer kalkverf was makkelijker en fijner aanbrengen dan de dure variant in onze woonkamer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.