New in: Labello

Veel mensen zijn verslaafd aan Labello’s, maar de laatste tijd hoor ik er niet zoveel meer over. Nooit heb ik dit product wekelijks gebruikt, maar sinds ik deze producten heb ben ik om! Benieuwd naar deze producten? Scroll dan zeker eventjes verder. Vandaag is het alweer vrijdag en dat betekent dat het om 17:00 weekend is! Nog een weekje werken en dan hebben we ein-de-lijk vakantie, can’t wait! Heb je nog geen ideeën wat je kan gaan doen? Klik dan hier. Ik heb namelijk een lijstje gemaakt met 33 dingen die je kan gaan doen in je kerstvakantie.

Zelf heb ik nog niet heel veel bijzondere dingen op de planning staan. Wij vieren kerst met onze families, gaan nog een keer uiteten met het gezin, misschien staat er nog een sauna bezoek op de planning, ook komt er misschien nog een neefje of nichtje logeren in de vakantie en we vieren Oud en Nieuw met vrienden. Verder gaan we gewoon enorm genieten van onze eerste kerst! Netflix films, warme chocolademelk, nieuwe recepten creëren, uitslapen, bordspellen and more!

Labello voegt dit najaar twee fijne producten toe aan haar assortiment. Labello Crayon Lipstick in een trendy Nude kleur en Labellino in de tropische variant Coconut & Aloë Vera. Droge, gebarsten lippen zijn deze winter verleden tijd met deze twee items. Je kan gaan voor een kleurtje of voor een doorzichtige variant.

De perfecte natural finish met Labello Crayon Lipstick Rosy Nude

Labello Crayon is een lipstick met een super zacht kleurtje. Deze lipstick heeft verzorgende eigenschappen. Dit zijn jullie trouwens wel gewend van dit merk, right? Deze Labello heeft een prachtige nude kleur die je bij iedere outfit kan stijlen. Je kan het item meenemen naar je werk/school en wanneer je last hebt van je lippen dan smeer je ze in. Of wil je je lippen gewoon goed verzorgen? Dan kan je het natuurlijk ook gewoon gebruiken.

De nieuwe Labello Crayon Lipstick Rosy Nude bestaat voor 80% uit verzorgende ingrediënten zoals: jojoba- en avocado-olie, voor optimale hydratatie van de lippen. Bovendien zijn de lipsticks vrij van minerale oliën. Op deze manier verzorg je je lippen en creëer je tegelijkertijd een look die bij jou en je outfit past. De perfecte finishing touch! Hij voelt echt extreem zacht en glad aan.. dit is zeker een favoriet van mij geworden.

Deze Labello’s zijn nu verkrijgbaar bij de Etos, Kruidvat en de Trekpleister ze kosten: €6,99.

Een flash forward naar de zomer met Labellino Coconut & Aloë Vera

Ook binnen het Labellino assortiment komt er een nieuwe variant bij, namelijk de Coconut & Aloë Vera. Is de vorm niet super cute? Labellino is anders dan alle andere Labello producten, omdat deze niet in een stick komt, maar in een schattig ei-formaat. De nieuwe Labellino Coconut & Aloë Vera Lippenbalsem hydrateert je lippen langdurig en verzorgt ze intensief, voor merkbaar zachtere lippen. Deze formule is verrijkt met kokoswater en de aloë vera geeft je lippen een subtiele glans. Zo geniet je van mooie zijdezachte lippen, de hele dag (winter) door. Ik vind het leuk dat die zo’n vorm heeft. Het smeert makkelijk en omdat het een ei vorm heeft kom je ook makkelijk bij de binnenkant van je lippen.

Vanaf nu verkrijgbaar bij Etos, Kruidvat en de Trekpleister met een adviesprijs van €5,99.

Gebruik jij ook Labello? Of alleen vroeger? Laat dat even hieronder weten. Sowieso neem ik ze iedere dag mee in mijn tas. Zo heb ik ze altijd bij me en ik doe er ook nog eens super lang mee, ideaal dus! Een heel fijn weekend mensen en geniet ervan. Wat gaan jullie allemaal doen?

Share:

12 Reacties

 1. 13 december 2019 / 15:32

  Ik heb wel vaak een eitje van EOS, maar labello vind ik ook heel erg fijn. Ik kan nu ook echt niet zonder lippenbalsem!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   2 januari 2020 / 15:01

   Hij zit nu ook standaard in mijn tas, ideaal!

 2. 14 december 2019 / 07:06

  Al jaren verslaafd aan lipbalms hihi! Labello dan niet meer maar deze zien er wel goed uit!! Leuk dat ze toch ineens mee gaan met de tijd (vond ik nooit zo). Weinig plannen nog voor de kerst, eten en koken zal het worden hihi!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   2 januari 2020 / 15:04

   Ja dat klopt, nu met een nude kleurtje is ook wel ideaal hoor! en leuk om te horen dat je het altijd bent blijven gebruiken.

 3. 14 december 2019 / 08:06

  ‘Vroeger’ (als ik dat zeg, klink ik altijd zo oud haha;-)) gebruikte ik altijd de Labello in de blauwe verpakking. Op een bepaald moment ben ik het merk uit het oog verloren. Ik heb nu fijne lipproducten van L’Occitane en Darphin in gebruik.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   2 januari 2020 / 15:03

   De ”standaard” blauwe Labello was ook iedereen weg van! Maar op een gegeven moment kregen wij vrouwen wel erg veel keuze, daarom zijn er veel ”afgehaakt?” of met een ander product begonnen.

 4. 14 december 2019 / 10:14

  Vroeger gebruikte ik vaak Labello (dat was die blauwe: die had ook zo’n fijne geur), maar de laatste jaren eerlijk gezegd niet meer. Ik ben ze net als Christiana ook zegt een beetje uit het oog verloren. Ik heb de crayon lipstick en labellino ook liggen dus ben benieuwd hoe deze me bevallen. Leuk om dit merk weer te herontdekken.

  • 14 december 2019 / 10:16

   Ps. ik weet niet hoe de link in mijn comment is gekomen (ik typ dat woord maar niet nogmaals in), ik heb ‘em er in ieder geval niet ingezet 😊. Het leek automatisch te gebeuren..

   • Rachel Kromdijk
    Auteur
    2 januari 2020 / 15:03

    Dat is zeker waar! geen probleem en ik ben benieuwd wat je van die producten vind 🙂
    Dat zie ik misschien nog voorbij komen op je website.

 5. 16 december 2019 / 08:37

  Ik gebruik altijd, echt altijd lippenbalsems. Vooral die nieuwe Labello lipscrub vind ik ook fijn, omdat je tegelijkertijd je lippen verzorgt en peelt.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   2 januari 2020 / 15:02

   Ja scrub is ook wel een ideaal product! die moet ik ook nog dit jaar gaan scoren, vooral nu hebben mijn lippen het erg moeilijk. Langleven de kou!

 6. 17 januari 2020 / 21:30

  Ik vind deze producten van Labello super heerlijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.