Win een houten tafel naar keuze!

Ruim een jaar werk ik bij Confianza Select in Hardinxveld. Confianza neemt vaste wervingsprocedures over van bedrijven in de omgeving. Het einde van het jaar komt in zicht en Confianza wilde het jaar afsluiten met een te gekke win-actie! ✨Één van onze meubelmakers maakt speciaal voor jou een houten tafel, volledig naar wens! Wil jij dus kans maken op een prachtige houten tafel naar keuze? Klik dan hier om naar de win-actie te gaan (je hebt wel Facebook nodig). Het is de bedoeling dat je deze stappen doorloopt:

LIKE onze Facebookpagina
-Deel dit bericht met je vrienden/familie

Deze win-actie loopt tot 21 december 2019 en sluit om 12:00.
*Bij 1750 likes gaat deze win-actie eruit. Er zijn nog een aantal likes nodig dus mag ook je vrienden/familie taggen in dit bericht. Zo maak jij sneller kans!

Wij hebben even mijn tafel als voorbeeld genomen. Dit is een hele ruwe tafel van teakhout. Door de poten heeft die een industriële look. Een tafel bepaald echt de sfeer in je woonkamer en sommige mensen zijn uitgekeken op hun aller eerste aankoop. Het kan ook zijn dat je in een ander huis bent gaan wonen en de tafel niet meer past bij de rest van je woning.

In ieder geval veel succes met deze win-actie & nu nog even een paar dagen flink duimen!

Share:

8 Reacties

 1. 16 december 2019 / 11:28

  Ooh, ik ga zeker meedoen! Een houten tafel is altijd mooi! <3

 2. 16 december 2019 / 11:55

  Wij zijn al jaren bezig om een nieuwe tafel aan te schaffen, maar er komt steeds iets (financieels) tussen, waardoor het maar niet lukt. De tafel die we nu hebben past totaal niet meer bij de rest van het interieur en is ook nog eens kapot… Ik ga dus super graag meedoen. Super leuke winactie! <3

 3. 16 december 2019 / 15:50

  Jaaa, ik doe mee hoor! Nog 5 dagen, ik kan niet waaaaaaachten. Hij is zoooo mooi <3 We zijn op zoek naar óf een mooie salontafel, óf een handig klein vierkant bureau waar ik aan kan werken. Jullie tafel is zo lekker stoer en stevig, love it!

 4. Rosan Bos
  16 december 2019 / 20:11

  Jaaaa! Super gaaf, ik doe mee! 😍

 5. 16 december 2019 / 20:18

  Omg, wat een geweldige tafel! Ik ga meedoen. Wij zijn opzoek naar een nieuwe tafel voor in ons nieuwe huisje. Zo’n soort tafel is echt onze stijl<3

 6. 17 december 2019 / 12:55

  Prachtige tafel zeg! Supergave winactie ook! Heeey Hardinxveld (ik kom oorspronkelijk uit Dordrecht), grappig! Ik laat je winactie voorbij gaan (ik ga verhuizen vandaar) maar iedereen veel succes!

 7. 17 december 2019 / 16:14

  Wat een gave tafel! Mijn vriend en ik zitten momenteel midden in een loting voor een woning.
  Deze loting duurt nog tot 31 december.
  Tot nu toe hebben er nog niet heel veel mensen gereageerd en staan we bij sommige op de eerste of tweede plaats.
  Ik vind deze tafel echt prachtig dus wij doen graag mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.