Tweedehands Playstation Games

Tegenwoordig is refurbished geen gek woord meer, mensen kopen tweedehandskleding, een tweedehands mobiel is ook de gewoonste zaak van de wereld geworden en zo kan ik nog veel meer dingen opnoemen. In dit artikel wil ik tweedehands electronica een zetje in de goede richting geven. Koop jij namelijk weleens tweedehands games? Ik weet het.. een nieuw hoesje zonder krasjes en wachten wanneer een game uitkomt is erg nice, maar wanneer je een spel van 60 euro te duur vindt, is dit toch wel een super uitvinding!

Op Switchbay heb ik twee nieuwe games besteld. De ene voor mijn man voor op de Playstation 4 en de andere voor mijn Playstation 3. Zelf mis ik workout games voor de Playstation 4, dus ik kocht ZUMBA voor mezelf en voor mijn man kocht ik Assassin’s creed origins. Deze game zag er ook wel erg mooi uit! Hieronder kan je de trailers bekijken.

Zumba Fitness + belt

En daar gaat die dan, ik koppelde mijn camera aan en daar stond groot ZUMBA in beeld. Er kwam gelijk een reggae nummer op en ik stond al gelijk te billen drillen in de woonkamer. Nou, Rachel.. na weken/maanden niks gedaan te hebben kan je er tegenaan! Ik koppelde mijn Apple watch aan een workout en die begon met aftellen. Ik maakte een player aan en ik kon beginnen. Ik koos eerst voor een 20 minuten les en dat was maar goed ook, ik hapte naar adem! Eerst even die gordijnen dichtdoen voordat iedereen mij ziet dansen, ai dat zou gênant zijn.

Ik kan dus wel zeggen dat dit spel goed voor je is. De bewegingen moet je zo nauwkeurig mogelijk nabootsen zodat de dame voor je groen wordt. Hierdoor weet je dat je goed je best doet, dit hoor je trouwens ook tussendoor. Dan is het de bedoeling dat de onderste balk helemaal groen gaat worden. Des te beter je danst, des te meer punten je verdient. Ondertussen vlieg ik door de woonkamer heen en ik moet zeggen het voelt goed. Ik word weer wat losser en je kan op deze manier ook wat goede dansmoves leren. Die balk moet en zou helemaal groen worden, het dat lukt. Daarna heb je verschillende niveaus die je kan halen. Sowieso vind ik dit spel echt fantastisch, je word er soepel van en je verbrand ook nog eens mega veel calorieën. 45 minuten dansen? Daarmee heb ik 500 calorieën dik verbrand, yes!

Wil je deze toffe game bestellen? Klik dan hier en bestel Zumba Fitness voor €29,93

Assassin’s creed origins

Dit is een totaal andere game dan wat ik gewend ben. Mijn man is bekender met dit spel, maar had deze versie nog nooit gespeeld. Hij vond de trailer er ook wel heel goed uitzien dus daarom bestelde wij Assassin’s Creed. De prijs was leuk en we zijn allebei gek op game. Kom maar op! Sowieso zijn de openingsgeluiden echt fantastisch. Het beeld is scherp en de karakters zijn prachtig gemaakt. Het verhaal slaat mijn man meestal overal, maar dit vind ik juist super interessant om te volgen. Ook omdat het zo knap gemaakt is.

Wat vind ik van de game zelf? Je kan je niveau vanaf het begin kiezen, je kan kiezen voor verhaal en dan rol je makkelijk door de game heen. Je kan soort om je heen zoeken waardoor er dingen duidelijker zijn. Jezelf voortbewegen ging best wel makkelijk en dat je kan rijden op een kameel of paard is ook ideaal. Op deze manier kan je namelijk grote afstanden overbruggen. De kaart is onwijs groot, maar op een gegeven moment heb je wel een grens, hier kan je niet overheen. Je moet dan binnen de lijnen blijven waardoor het verhaal weer verder gaat. Er zit wel geweld in deze game, maar dat zijn we wel gewend van Assassin’s Creed.

Heb jij deze game al eerder gespeeld? Of doet jouw partner dit spel weleens spelen? Laat dat dan hieronder weten. Bestel de game hier tweedehands voor €22.05 En wat is nou eigenlijk het voordeel van SwitchBay? Via Marktplaats en andere platforms worden er regelmatig mensen opgelicht. SwitchBay wilt dit dus tegengaan.

Nu ben ik wel benieuwd wie van jullie ook graag gamed? Dit is natuurlijk een veel betere oplossing voor de wereld. Hoe minder mensen nieuwe games aanschaffen (of het online downloaden) des te minder materiaal er gebruikt hoeft te worden. Zo doet iedereen iets om de wereld een handje te helpen. De een koopt een tweedehands mobiel, de ander koopt maanden lang geen kleding en de ander geeft kleding weer weg aan een tweedehands kledingbeurs. Nu ben ik benieuwd wie van jullie ook iets doet voor het milieu?

Share:

1 Reactie

  1. 26 december 2019 / 09:41

    Ah Assassin’s Creed heb ik zelf ook nog nooit gespeeld, maar hoor er altijd zoveel goeds over en de trailers zijn inderdaad altijd zo tof. toch maar eens proberen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.