Weekvlog #170

Weekvlog #170

Hi en welkom bij weer een nieuw artikel ‘video’ het is tijd voor weekvlog nummer 170! Vanavond komen Jordi en Merel bij ons eten dus ik duik straks de keuken in. Ik ga een tomaten risotto maken met basilicum, pesto, parmezaanse kaas, pijnboompitten, tomaten, chorizo en nog een aantal ingrediënten. Dit is dus weer een andere versie, ik ben benieuwd. Vanmorgen hebben we de Robuuste Wandplank opgehangen en ik ben zo blij met het eindresultaat. Op Instagram is de foto te zien!

Ik ben ben benieuwd wat jullie van de plank vinden, hij is wel enorm grof maar het past perfect bij de rest van ons interieur. De dragers heb ik gekocht bij Goud met hout en die passen perfect qua kleur bij de kast en het tv meubel. Het is precies in dezelfde kleur grijs, toppie dus! Nu ga ik snel naar beneden rennen en de kaarsjes aansteken en mezelf omkleden. Jullie een hele fijne avond en geniet van de vlog.

Wil je je abonneren op mijn kanaal? Dat kan! klik hier om jezelf ‘gratis’ aan te melden.

Share:

2 Reacties

  1. 20 januari 2020 / 13:06

    Leuk Rachel! En wat zijn die planken gaaf zeg. Ik vind dat echt wel wat hebben ja.
    Die jas is ook errrrrg leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.