OASE Hair Vitamins

De afgelopen paar maanden was ik een beetje in de stress. Mijn haar heb ik een tijd lang in een lob laten knippen. Een paar weken geleden liet ik het door Melanie op èèn lengte knippen. Sindsdien ben ik allemaal aan het twijfelen. Wil ik het weer lang of juist weer kort? Ondertussen heb ik mega veel verschillende kapsels gehad. En nu zou ik het gewoon weer iets langer willen. Later kan ik het altijd nog korter knippen, right? Maar ik moet zeggen dat het nog niet heel snel wil groeien. Vroeger had ik echt lang en dik haar. Ik gebruik nu regelmatig haarolie en ik föhn het zo min mogelijk. Ook gebruik ik bijna nooit meer mijn krul of stijltang, hierdoor wordt de conditie van je haar gelijk een stuk beter.

In november zag ik allerlei haar vitamines voorbij komen, eerst in een beer vorm en daarna dit soort winegums. Ik werd nu toch wel nieuwsgierig, zou dit iets voor mij zijn? Dit merk beweert dat je haar hier sneller van gaat groeien. Dat vond ik wel erg interessant klinken. Ik was toen ook erg blij toen Oase Hair Vitamines mij benaderde met de vraag of ik interesse had om hun haar Hair Vitamins te proberen. Dat wilde ik maar al te graag! Oase Hair Vitamins is revolutionair vegan haar supplement dat alle essentiële voedingsstoffen bevat voor gezonder, langer en mooier haar. Het woord Vegan gaat momenteel ook als een lopend vuurtje door bloggerswereld, dus ik denk dat veel mensen hier enthousiast over zullen zijn.

Betrouwbare haar vitamines

De Hair Vitamins zijn volledig vegan en halal, en een dagelijkse dosis bevat slechts 2,82 gram suiker: vergelijk dit met een hap van een banaan. Deze gummies zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en uiteraard vrij van GMO’s. Deze Soft Gums™ zijn ontwikkeld in Zwitserland en geproduceerd in Duitsland volgens de hoogste kwaliteitseisen. De ingrediënten worden geleverd door onze partner de Koninklijke DSM N.V, die bekend staan om hun hoge kwaliteitsstandaarden en grondige evaluatie van producten en ingrediënten tijdens elke stap van de productie.

Het mag dan ook geen verrassing zijn dat OASE Hair Vitamins geen enkele bijwerking veroorzaken. Daarbij is het product vrij van allergenen. Is de verpakking trouwens niet cute? De doosjes zijn van sterk karton en het voelt heel fijn aan. Wanneer je het doosje opent lijkt het op een unboxing van een IPhone, zo satisfying!

Ingrediënten — betrouwbaar en eerlijk

OASE Hair Vitamins combineert natuurlijke vitaminen, mineralen, plantenextracten en aminozuren om de haargroei te stimuleren.

Glucosestroop, suiker, gemodificeerd zetmeel, vitamine en minerale samenstelling (vitamine A, B6, B12, C, E, niacine, biotine, foliumzuur, selenium, zink, jodium, carnitine, cysteïne, taurine, inositol), bamboe-extract (75 % Siliciumdioxide), verzuring (appelzuur en citroenzuur), zuurteregelaar (natriumcitraat), natuurlijke smaak, coatingmateriaal (carnaubawas), kleurvoedsel (wortelconcentraat).

Ingrediënten zijn voor mij net als een onoplosbare puzzel, je weet van de helft niet wat het is. Maar je kan erop vertrouwen dat deze gums geen enge inhoud hebben.

OASE Hair Vitamins prijs

Hair Vitamins die je haar van alle essentiële voedingsstoffen van binnenuit voorzien. OASE Hair Vitamins dragen bij aan mooi, lang, gezond en glanzend haar terwijl ze het risico op haarbreuk verkleinen. Dankzij de 16 zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zal je haar gezonder aanvoelen en er gezonder uitzien. Voor 60 stuks betaal je €34,00. Ze verzenden gratis naar Nederland, en bestel je voor 23:59 dan heb je het de volgende dag in huis!

Ben ik zelf tevreden over deze capsules? Wat merk ik aan mijn haar? Dat is natuurlijk de belangrijkste vraag want merk ik uberhaubt iets aan mijn haar? Sinds ik de capsules gebruik ben ik tevreden! Mijn haar is dikker, heeft meer glans, minder klitten en ik krijg mijn slag steeds meer terug! Hierdoor valt het niet meer iedere keer zo slap langs mijn gezicht. Ook kneed ik mijn haar makkelijker in model. Ik kan dus niet anders zeggen dan dat ik tevreden ben. Zorg wel dat je ze ongeveer 2-3 maanden slikt om resultaat te zien. Ook vond ik de smaak zeker niet tegenvallen, ze zijn eigenlijk best lekker!

Share:

12 Reacties

 1. 21 januari 2020 / 18:51

  Ik denk ook dat je zeker langer deze vitamines moet slikken om resultaat te zien, maar kan me voorstellen dat extra vitamines hier zeker bij kunnen helpen. Ik heb nu geen problemen met mijn haar, maar tijdens mijn zwangerschappen had ik erg veel last van dat het uitviel.

 2. Natascha - Beautyopinie
  21 januari 2020 / 19:54

  Die ingrediënten bij dit soort supplementen zijn voor mij ook altijd een dingetje 😉 Als het gewone vitamines zijn vind ik het geen probleem al vraag ik me dan altijd af of een multivitamine niet hetzelfde doet? Ik hoor hier wel goede verhalen over, fijn dat jij dat ook bevestigt!

 3. Yvet
  22 januari 2020 / 09:51

  Heb je ook het idee dat het nu sneller groeit?
  Zag laatst ook deze vitamines langskomen, leuk om te lezen!

 4. 22 januari 2020 / 12:58

  Er zitten wel goede vitamines in, dus ik geloof wel dat het heel goed voor je haar is. Ik slik nu alleen al wel vitamines en ik denk dat deze ook wel goed zijn voor je haar. Misschien niet zo optimaal als deze, maar anders krijg ik misschien te veel binnen(?)

  • 12 mei 2020 / 09:44

   Teveel vitamines is volgens mij niet heel erg, niet in zo’n kleine dosering in ieder geval!

 5. Waauw dit klinkt gaaf! Meestal ben ik heel sceptisch en geloof ik niet dat supplementen echt werken.. Maar ik ga er eens naar kijken aangezien ik mijn haar wil laten groeien. PS. Ik was jeblog een tijdje uit het oog verloren en kwam je nu via via weer tegen, wat een ontzettend gave blog (en zo mooi) heb je! 😀

  Liefs,
  Malu

  • 12 mei 2020 / 09:44

   Super leuk om weer iets van je te horen Malu! Welkom terug op mijn blog haha.. het is inderdaad ook een beetje veranderd. Nog een fijne week verder en ik ben je ook gaan volgen 🙂

 6. 22 januari 2020 / 17:03

  Fijn om te lezen dat je best tevreden bent over deze vitamines. Ik heb ooit Alline Procap capsules ingenomen tegen mijn haarverlies en die werkten goed. Ik vind het alleen vrij duur op lange termijn en zodra je ermee stopt, komt het haarverlies ook snel terug. Bij mij althans!

 7. 23 januari 2020 / 13:50

  Klinkt goed. Ik kende dit merk nog niet. Ik heb zelf de haar vitamines van Sweet Bunny Hare gehad, die goed smaakten maar helaas niet heel veel voor mijn haar deden.

 8. 27 januari 2020 / 13:26

  Leuk om te lezen wat jij van de haar vitamines vind! Ik ben wat dat betreft ook altijd sceptisch en zeker ook naar de ingrediënten

 9. 27 januari 2020 / 22:20

  Ik heb deze ook! En qua haar zie ik het nog niet echt. Maar wat mij opviel is dat mijn wimpers echt langer werden haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.