Weekvlog #171 – Halkast verven en cupcakes maken

Weekvlog #171 – Halkast verven en cupcakes maken

In deze vlog zien jullie verschillende dingen voorbij komen. Ik heb de halkast uiteindelijk toch weer geverfd. De meeste verklaarde me voor gek, maar de kleur groen was totaal anders uitgepakt dan wat ik in gedachten had. Ondertussen ging ik in de schuur kijken of we nog verf hadden staan van de buitendeur (en kozijnen) en ja hoor, er stond nog een heel groot blik. Ik pakte een rol schuurpapier, tape en de trap en ik ging ervoor! Even schuren, afnemen, de tape plaatsen en de verfkwast dippen.

Op dit moment ben ik zo blij hoe de kast is geworden. Het is een stuk rustiger en warmer. Ook ben ik stiekem trots op hoe ik voor het eerst zo’n groot object heb geverfd. De kast zit er echt netjes in.. wat laat ik jullie nog meer zien? Het eindresultaat van de Robuuste wandplanken en ik maak koffie cupcakes, en die waren trouwens echt mega smakelijk! Het eindresultaat was misschien niet zo mooi, maar de smaak maakte dat goed.

Share:

3 Reacties

 1. 9 februari 2020 / 09:09

  Oeh, klinkt heel lekker die cupcakes! En sterkte, inderdaad zo heftig als iemand zo jong al overlijdt… en dan voor iedereen die hij achterlaat, pff, moet er niet aan denken.

 2. 10 februari 2020 / 10:59

  Heel erg leuk om te zien en die cupcakes! Heel erg veel sterkte trouwens, zo heftig om zo jong iemand te moeten verliezen.. jeetje!

 3. 16 februari 2020 / 14:19

  Wat ziet der echt stukken beter uit, je kast.
  Mooie kleur vind ik…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.