Weekvlog 172 – Pony geknipt? & Rolschaatsen met Merel

Lieve mensen, het weekend zit er alweer bijna op. Wat hebben jullie allemaal gedaan? Zaterdag kreeg ik een super toffe box van onlineskateshop binnen met nieuwe accessoires voor mijn rolschaatsen. En wat zijn ze onwijs opgeknapt, daar lezen en zien jullie binnenkort meer over. Al een beetje nieuwsgierig bekijk dan even mijn Instagram @rachel_interieur. Ik ben er dit weekend in ieder geval uren mee zoet geweest: wielen vervangen, de bearings schoongemaakt die echt mega vies waren, deze heb ik ook vervangen, de neusstoppers eraf geschroefd en vervangen, veters eruit gehaald en ook vervangen! Al met al? Het duurde lang, maar ze zijn weer als nieuw en ze zien er mega tof uit. Het leukste van alles? 1 paar rolschaatsen heeft nu ook lichtgevende wielen.

Dus dat betekent dat ik in de zomerperiode ook met schemer kan gaan rolschaatsen. Zo ben ik in ieder geval altijd goed zichtbaar op de weg! En op deze manier kan ik ook naar mijn bouwlandje rolschaatsen en daar mijn kaplaarzen aantrekken, ideaal! Ook heb ik de serie Anne met een E afgekeken. En eindelijk gebeurde er waar ik al drie seizoenen op hoopte.. de mensen die deze serie hebben gezien weten wat ik bedoel.

Veel plezier met het kijken van deze weekvlog, pak de popcorn er maar bij (of een appel) en geniet van een ruim 20 minuten durende vlog. Ik heb weer een week lang gevlogd en de leukste momenten heb ik voor jullie vastgelegd. Vanavond ga ik heerlijk met een boek op de bank liggen en mijn hersens laten kraken over mijn moestuinplan.

Ik ben er namelijk nog steeds niet uit, hoe wil ik dat alles komt te staan. Waar haal ik het hout vandaan? en al de andere accessoires die nog ontbreken? Het is echt een investering.. maar ik heb er wel echt onwijs veel zin in. En wanneer alles in bloei is genieten van hoe moeder natuur alles laat groeien en bloeien. Nu alleen nog de zaadjes voorzaaien, verpotten en dan moet natuurlijk al alles staan.

Share:

8 Reacties

 1. 17 februari 2020 / 13:16

  Wat staat de pony leuk! Leuk om je week te zien.

 2. 17 februari 2020 / 18:08

  Ik vind het indrukwekkend dat jij met al die verschillende haarstijlen staat, ook deze pony is weer mega tof!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   21 februari 2020 / 13:40

   haha zo lief, thanks! Ja, ik heb ook al aardig wat haarstijlen gehad.

 3. 18 februari 2020 / 20:02

  Ik ga zo lekker even ontspannen met een kopje thee met je weekvlog! Ik heb net het huis gestofzuigd en het papier en plastic weggebracht en m’n rug zegt alweer ‘ho’ dus even een pauze aan het nemen voordat ik de slaapkamer nog ga stofzuigen. En ik heb toen ik een tiener was zó veel geskate. Echt fantastisch vond ik het. En ben heel benieuwd naar je moestuin resultaten. Ik ben helemaal niet van het tuinieren. Ik ben heel erg vies van wormen (vooral) en krioelende insecten en die doken massaal op toen ik een keer met m’n handen in de aarde zat, hahaha! Doodeng vond ik het. Maar dat je ook bloemen wil zaaien vind ik zo leuk (vertelde je een keer in een vlog of blog toch?) en dat je dan je bosje mee naar huis neemt. Ja hoor, zie het he-le-maal voor me.

  Liefs en fijne week nog!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   21 februari 2020 / 13:40

   Dat klinkt goed, pure ontspanning! ik stond ook altijd op wielen vroeger, ik was ook een van de jongens.. ik sprong gewoon ook over 6 mensen heen (daarvoor stond dan een schans), maar een paar keer heel lelijk gevallen waardoor ik nu nog steeds littekens heb! Insecten ga ik straks denk ik op een andere manier bekijken, ze kunnen erg nuttig zijn! haha precies.. houdt dat beeld vast!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   21 februari 2020 / 13:40

   Thanks Marloes 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.